Arama sonuçları: *

1. Rivyalı Geralt

steam'de 7 .35 USD 'ye neler alınır?

ben de gow ragnarok ve ghost of tsushima almak istiyorum ama dolar yüzünden alamıyorum biriktirsem bile 2000 tl bir oyuna vermek içimden gelmiyor
  2. Rivyalı Geralt

ben xbox 9. nesille oynadım dmc 5'in kesinlikle kontrolcüyle oynanmasını öneriyorum. Re 7 ve re 8 mükemmel oyunlar gerilmeyi korkmayı seviyorsan re 7 ikisini de çok iyi hissettirir gerilimi içimde hissetmiştim ben. Re 2 ve 3 daha çok aksiyon korku türünde oyunlar. Re 7 ve 8 saf korku. Çok ortak...
  3. Rivyalı Geralt

sana bağlı. Ben 107 saat oynadım daha da oynarım arada canım sıkılıyor bloody palace'a giriyorum vergille arkaya da ağır sert bi müzik açınca terapi gibi oluyor. Sadece hikayesi 10-15 saat kadar sürer. Ama oyunu oynamayı hikayede öğrenip bloody palaceda şeytan kesmesi daha zevkli.
  4. Rivyalı Geralt

re7 çok çok daha farklı , korku türünün en iyi oyunu bence re 8 ile kapışır ama re 7 gerilim ve korku yönünden bakınca daha iyi. Hikaye olarakta az biraz 8 daha iyi bence. Hack and slash seviyorsan dmc 5 al 100 saat gömersin bloody palace'la beraber
  5. Rivyalı Geralt

5 tane zorluk modu var oyuna ilk başlarken sadece human ve devil hunter zorluk modu açık. Bunlar bence hiç ama hiç zorlayıcı değil. Hack and slash türünün en iyi örneği bence dmc5. Hack and slash seviyorsan kesinlikle oynamanı öneririm hikayesi de tatmin eder. Bu oyunu souls like gibi düşünme...
  6. Rivyalı Geralt

dmc 5 al indirimden
  7. Rivyalı Geralt

Riot games rezilliği

benim bi hesap öyle valoda banlı ama lolde açık
Top Bottom