Neler Yeni

steam'de 7 .35 USD 'ye neler alınır?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
5 tane zorluk modu var oyuna ilk başlarken sadece human ve devil hunter zorluk modu açık. Bunlar bence hiç ama hiç zorlayıcı değil. Hack and slash türünün en iyi örneği bence dmc5. Hack and slash seviyorsan kesinlikle oynamanı öneririm hikayesi de tatmin eder. Bu oyunu souls like gibi düşünme. 4. ve 5. zorluk modunda zorlanırsın 5 özellikle çok zor bence. Kombolar yaparak canavar kesip ilerliyorsun bence mükemmel üstüne vergil dlcsini veriyor.
KAC SAAT OYNATIR HOCAM

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
KAC SAAT OYNATIR HOCAM
sana bağlı. Ben 107 saat oynadım daha da oynarım arada canım sıkılıyor bloody palace'a giriyorum vergille arkaya da ağır sert bi müzik açınca terapi gibi oluyor. Sadece hikayesi 10-15 saat kadar sürer. Ama oyunu oynamayı hikayede öğrenip bloody palaceda şeytan kesmesi daha zevkli.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
sana bağlı. Ben 107 saat oynadım daha da oynarım arada canım sıkılıyor bloody palace'a giriyorum vergille arkaya da ağır sert bi müzik açınca terapi gibi oluyor. Sadece hikayesi 10-15 saat kadar sürer. Ama oyunu oynamayı hikayede öğrenip bloody palaceda şeytan kesmesi daha zevkli.
xbox koluyla baya sarar gıbı ya bırde soyle bır sepet yaptım ındırımler bıtmeden alsammı hepsını acaba dıye dusunuyorum daha ucuza bulamam cunku bu oyunlar epıcte yok mecbur burdan alıcam ama karar veremedım ozellıkle resıdınet oyunlarına cunku 2. oynu oynamıstım bıraz bulmaca tarzı bır oyundu acıkcası gecemedıgım cok bolum oldu acıp youtubeden bıtırdım oynu oyle soylıyımn :) hayatımda ılk defa bukadar youtubeden vıdeo ızleyerek oyun bıtırmısımdır :)

Ekler

• Ekran Görüntüsü (410).png
    Ekran Görüntüsü (410).png
    376.5 KB · Hit: 27

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
xbox koluyla baya sarar gıbı ya bırde soyle bır sepet yaptım ındırımler bıtmeden alsammı hepsını acaba dıye dusunuyorum daha ucuza bulamam cunku bu oyunlar epıcte yok mecbur burdan alıcam ama karar veremedım ozellıkle resıdınet oyunlarına cunku 2. oynu oynamıstım bıraz bulmaca tarzı bır oyundu acıkcası gecemedıgım cok bolum oldu acıp youtubeden bıtırdım oynu oyle soylıyımn :) hayatımda ılk defa bukadar youtubeden vıdeo ızleyerek oyun bıtırmısımdır :)
ben xbox 9. nesille oynadım dmc 5'in kesinlikle kontrolcüyle oynanmasını öneriyorum. Re 7 ve re 8 mükemmel oyunlar gerilmeyi korkmayı seviyorsan re 7 ikisini de çok iyi hissettirir gerilimi içimde hissetmiştim ben. Re 2 ve 3 daha çok aksiyon korku türünde oyunlar. Re 7 ve 8 saf korku. Çok ortak yanları yok bence. Yarış oyunu hiç oynamadım o yüzden fikrim yok

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ben xbox 9. nesille oynadım dmc 5'in kesinlikle kontrolcüyle oynanmasını öneriyorum. Re 7 ve re 8 mükemmel oyunlar gerilmeyi korkmayı seviyorsan re 7 ikisini de çok iyi hissettirir gerilimi içimde hissetmiştim ben. Re 2 ve 3 daha çok aksiyon korku türünde oyunlar. Re 7 ve 8 saf korku. Çok ortak yanları yok bence. Yarış oyunu hiç oynamadım o yüzden fikrim yok
aynı kol var hocam nfs ye fazla takılma zaten forza 5 var belkı almayada bılırım tessekkurler toplamda 30 doalr tutuyor o bıraz k*yuyor adama :)

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
aynı kol var hocam nfs ye fazla takılma zaten forza 5 var belkı almayada bılırım tessekkurler toplamda 30 doalr tutuyor o bıraz k*yuyor adama :)
ben de gow ragnarok ve ghost of tsushima almak istiyorum ama dolar yüzünden alamıyorum biriktirsem bile 2000 tl bir oyuna vermek içimden gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Samet Can
1720548243809.png

Satın aldım önerileriniz için teşekkürler ve iyi forumlar... (left 4 Dead 2'yi kuzenimle oynamak için aldım)

Top Bottom