24 serisi ile fp politikasını bozdular zaten?45in altına inmez bence. S24 FE tüm işinizi görecektir. Depolama derdiniz varsa 256gb alabiliyosanız alın.
24 serisi ile fp politikasını bozdular zaten?45in altına inmez bence. S24 FE tüm işinizi görecektir. Depolama derdiniz varsa 256gb alabiliyosanız alın.
Exynos olayını çok araştırmadım ama tabi ki sd olsa daha iyi olur ramde de aynı fikirdeyim uzun kullanım açısından45 civarı olursa alınabilir bende s24 var 27bin TL gibi bir fiyata almıştım memnunum aslında ama exynos ve 8gb ramden dolayı takas desteği ile s25 düşünüyorum.
Valla ben de aynı fikirdeydim en başta 40 45 olursa direk alacaktım cidden hayal kırıklığıvalla ne yalan söyleyeyim hoşuma gitti telefon ama fiyatları da bir o kadar sinirimi bozdu 45 civarına satılsa alırım diyordum şimdi 55 60 buna vereceğime 16 pro ya da 15 pro almaya karar verdim
Evet özellikle video çekmeyi çok severim ben. 4k60 videolar için 128 gb ın yeterli olacağını hiç sanmıyorum256gb almak lazım zaten 128 ne alaka 2025'te ey samsung?? 45k'nın altına ne kadar düşerse o kadar cazip..
Hocam en azından fe özellikle hala alınabilir kabul edilebilecek bir fiyatta ve özellikleri de gayet yeterli şuan için diğer modeller yine en büyük rakip apple a göre daha uygun ve bana kalırsa daha mantıklı. Eski modellerin ilk fiyatlarını tam bilmediğim için yorum yapamıyorum ama 25 te cidden apple karşısındaki fiyat avantajlarını cidden bozdular.24 serisi ile fp politikasını bozdular zaten?
4k videolarını izleyecek monitör ya da tv var mı sen de? Ben 2k üstü çekimleri çok umursamıyorum..Exynos olayını çok araştırmadım ama tabi ki sd olsa daha iyi olur ramde de aynı fikirdeyim uzun kullanım açısından
Valla ben de aynı fikirdeydim en başta 40 45 olursa direk alacaktım cidden hayal kırıklığı
Evet özellikle video çekmeyi çok severim ben. 4k60 videolar için 128 gb ın yeterli olacağını hiç sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam en azından fe özellikle hala alınabilir kabul edilebilecek bir fiyatta ve özellikleri de gayet yeterli şuan için diğer modeller yine en büyük rakip apple a göre daha uygun ve bana kalırsa daha mantıklı. Eski modellerin ilk fiyatlarını tam bilmediğim için yorum yapamıyorum ama 25 te cidden apple karşısındaki fiyat avantajlarını cidden bozdular.
Server kaydına şuan 240 dolar istiyorlar keşke 3/4k ya yapsalar..kamera olarak s24u dan pek farkını göremedim. Köşeli tasarım değişmiş bana göre s24u köşesi daha iyi kılıfsız kullanmıyoruz zaten.
Gidin s24u alın 30kya sonra 3-4kya server kayıt parası koyun hayırlı olsun çünkü öyle yaptım
düşecek s25 çıktıgı için.Server kaydına şuan 240 dolar istiyorlar keşke 3/4k ya yapsalar..
Düşerse direk alırım s24u burda sim kilitli diye ölü paraya satıyorlar s24u yu server yaptırınca kalkıyor mis ama işte server ne zaman açılır orası sorun bide açılır açılmaz yetişebilme de var sıra var çoğu yerdedüşecek s25 çıktıgı için.
Bu telefonları getiren abinin söylediğini söyleyeyim hocam: S25'lerle birlikte S24'ün de serverini açarlar. S25'lerinki şuanki S24 fiyatlarında olur, S24'lerinki de 4000-5000TL'lere kadar düşer dedi. Senelerdir telefon satan ve kayıt da yaptıran bir adam bunu diyen. Umarım dediği tutarServer kaydına şuan 240 dolar istiyorlar keşke 3/4k ya yapsalar..
Hocam nereden aldiniz elden mi memnun musunuz bende almayi düsünüyorum dakamera olarak s24u dan pek farkını göremedim. Köşeli tasarım değişmiş bana göre s24u köşesi daha iyi kılıfsız kullanmıyoruz zaten.
Gidin s24u alın 30kya sonra 3-4kya server kayıt parası koyun hayırlı olsun çünkü öyle yaptım
Hocam ne yalan söyleyeyim benimki bi tık fantezi işi. Elimde daha iyi bir seçenek varsa neden onu kullanmayayım düşüncesi var. kimine göre saçma gelebilir dediğim gibi biraz fantazi işi mantık açısından bakınca dediğin gibi4k videolarını izleyecek monitör ya da tv var mı sen de? Ben 2k üstü çekimleri çok umursamıyorum..
Hocam bu ayın başında YD S24 Ultra 12/256 aldım. 10 günlük 2. el bir cihaz. S25'leri bekleme niyetim vardı ama uygun fiyatlı ve güvenebileceğim birinden denk gelince 2. el almış bulundum.
S20FE'den geçiş yaptım. Watch 6 Classic + Buds 2 ile birlikte kullanıyorum. Daha öncesinde de çeşitli Samsung cihazlar kullandım. Buna göre şahsi değerlendirme yapacağım:
Öncelikle fiyatlar mutlaka ama mutlaka düşer. S23-S24 serilerinin fiyatlarına da bakarsanız Samsung'un kendi sitesinde gereksiz pahalı. Kendi sitesinde S24U 80 küsür bin TL ancak internette 62-63K'ya alınabilir. Emin olun S25 serisi de bu hesaba gelecek. Bir İphone gibi değerini koruma şansı yok maalesef.
Özelliklere gelirsek: Bir ton yapay zeka şeyi tanıttılar, hepsinin S23-S24 ailesine geleceğini düşünüyorum. Sonuçta hemen hemen hepsi yazılımsal ve S24'lerle birlikte gelen özellikler S22'lere bile geldi.
Ekranın yuvarlatılması kişisel bir tercih. 3.5 senelik S20FE deneyimimden 3 haftalık S24 Ultra deneyimimde en büyük rahatsızlığım cihazın köşeleri ve ağırlığı oldu. Özellikle uzun süre Reels falan kaydırınca elim ağrıyor Oyun falan oynamak belli bir süreden sonra bariz şekilde rahatsız ediyor. Bir yandan bu tür rahatsızlıklarım varken bir yandan da cihaz Ultra olduğunu belli ediyor. Şuan S25 serisindeki cihazların görsel olarak bi A15-A16'dan farkı yok. Kılıfla kullandığımız için elimize alınca da bir fark hissedilmeyecek. S24 Ultra'da en azından cihazın Ultra olduğu belli. Bu belirsizlik de insanı BENCE rahatsız ediyor.
Kamera ve Kalemde ufak iyileştirmeler var. O da sonuçta yeni seri çıkıyor olacak bi zahmet
İşlemci başka marka model cihazlarda ortalama 2.8-3M Antutu'ya sahip. S25 Ultra da 3M'u devirecektir. Bir önceki nesline göre Samsung'un belirttiğine göre %37 fark var. Çok hoş bir değer evet ancak gerek var mı bunu da düşünmek lazım. Snapdragon 8 Gen 3 bile BENCE fazlasıyla yeterliyken Snapdragon 8 Gen Elite olmasa da olur yani
Kısacası ben S24 Ultra'dan sonra, çoğu insanın şikayetçi olduğu köşeli yapıdan kurtulmaları iyi hoş ancak ekstra çalışılmış, uğraşılmış bir özellik BANA GÖRE yok. İyi ki beklememişim hem paramız yetmezmiş hem de beklemeye değecek bir özellik yok gibi. Yapay zekadaki güzel gelişmeleri S24'lere de vereceklerini düşündüğüm için onları katmadan özellik yok dedim onu da belirteyim.
Son olarak bana kalırsa ben kendim de yaptığım gibi YD S24 Ultra alır geçerdim. YD istemezseniz de S24FE fazlasıyla F/P bir cihaz.
S24 Ultra'larda 800 dolara kadar düşen satıcılar var, yaklaşık 29K'ya geliyor yani. 3 hafta önce ben 2. el 25'e aldım, sıfırı 32 idi. Gerçekten iyi düştü fiyatlar. Şimdiden hayırlı olsun.
Lafım yok zaten de.. depolamanı zorlamayacaksa 8k 30fps çek yani ne olacak..Hocam ne yalan söyleyeyim benimki bi tık fantezi işi. Elimde daha iyi bir seçenek varsa neden onu kullanmayayım düşüncesi var. kimine göre saçma gelebilir dediğim gibi biraz fantazi işi mantık açısından bakınca dediğin gibi
S24'ler için kayıt şuan açık değil ve kimse kesin açılacak diye garanti veremez. Bunu göz önünde bulundurun mutlakaHocam ne yalan söyleyeyim benimki bi tık fantezi işi. Elimde daha iyi bir seçenek varsa neden onu kullanmayayım düşüncesi var. kimine göre saçma gelebilir dediğim gibi biraz fantazi işi mantık açısından bakınca dediğin gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu konuyu okuduktan sonra bu server kaydı işi bayağı kafama yattı gibi biraz araştırayım bakayım📱 Yurtdışı S23 Ultra Alıp Server Kaydı Yaptırdım! YAŞADIKLARIM...
Merhaba dostlar bugün bu konuyu şeffaflıkla ve derin bir oh çekmiş şekilde açıyor bulunmaktayım. Ben 2 hafta önce Dolap Uygulaması üzerinden 26.400 ₺ ye alttaki fotoğrafta da gördüğünüz gibi -S23 Ultra (12GB RAM + 256GB) telefonu yanında 45W Adaptör ve Kılıf ile birlikte toplam 26.400 ₺ ye 6 ay...forum.donanimarsivi.com