Neler Yeni

Forza Horizon 5 Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Katil men
Merhaba, sayın Donanım Arşivi Forum üyeleri.

Bildiğiniz gibi bugün son gün saat akşam 8 ila 9 civarları arasında oyun fiyatlandırmaları USD olarak değiştirilecek ve benim Forza Horizon 5 satın alacak kadar bütçem bulunuyor sizce bu bütçeyi Forza Horizon 5 alarak değerlendirmeli miyim ve bu arada direksiyon setim yok klavye ve fare ile oynayacağım önerir misiniz veya bu bütçeye güzel bir sepet dizebilir miyim yani başka oyun önerileriniz var mı ben Forza Horizon 5 düşünüyorum bilginize.
Bence forza horizon 4 al geri kalanı başka oyunlarla değerlendir başka oyun almayacağım dersen 5 alabilirsin

BenTolga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tolga Aksüyek
Hani bilemiyorum cevaplarınız için çok sağ ol ama çoğunlukta Forza Horizon 5 öneriyor ne yapacağımı bilemedim 4. oyunu nedense alasım yok sizce 5 alıp geçmeli miyim fiyat konusundan sıkıntım yok bilginize.

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Kadir
Hani bilemiyorum cevaplarınız için çok sağ ol ama çoğunlukta Forza Horizon 5 öneriyor ne yapacağımı bilemedim 4. oyunu nedense alasım yok sizce 5 alıp geçmeli miyim fiyat konusundan sıkıntım yok bilginize.
Ben 4 u oynadım çok güzel 5 i oynamadım bence konsol al 600 TL ye birde forza4 al 200 TL ye

BenTolga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tolga Aksüyek
Kararımı kesinleştirdim ve Forza Horizon 5. oyununu alıp geçiyorum bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim biraz araştırdım klavye ve fare ile de bayağı sarıyor dendi tekrardan hepinize çok teşekkür ederim @SametSW size de çok teşekkür eder herkese iyi günler dilerim. :)

Top Bottom