Arama sonuçları: *

1. Senoly

Steam forza horizon indirimi

Xbox PC'de 799 TL Premium versiyonu, tüm DLC'ler içerisinde var oradan alın.
  2. Senoly

Epic games yaz indirimleri

Baksana hocam Origins nasıl etkilemiş beni :kekw: 7 yıllık ss vallahi bunlar :kekw:
  3. Senoly

Origins al önce hocam. Sonra Odyssey oynarsın.
  4. Senoly

Origins ilk girdiğimde wow diyip 3-5dk durmuştum ekranda. :kekw: Tarih meraklısı olduğum için, birde grafikler inanılmaz etkileyici gelmişti o dönemde çocuktum zaten.
  5. Senoly

Origins - Antik Mısır'da geçen mistik, duygusal ve intikam üzerine bir hikâye anlatıyor. Odyssey - Bu da Antik Yunan'da özgürlük ve kader ile şekillenen duygulu bir hikayesi var. Valhalla - Henüz bende oynamadım. :kekw: Liste dışı Unity oynamadıysanız bence oynayın. Aşk, ihanet ve intikam...
  6. Senoly

Fitgirl'den trojan yedim

En azından mantıklı bir cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ciddi para kazanıyorlarmış gerçekten. Saf bağış ile hayatta kalamazlar çünkü.
  7. Senoly

Fitgirl'den trojan yedim

Sunucuları da Robin Hood, Bant genişliği masraflarını Batman karşılıyordur haklısın. 10 binlerce insan nasıl oyun indirsin yoksa aynı anda değil mi. İyi ki süper kahramanlarımız var.
  8. Senoly

Fitgirl'den trojan yedim

Yapmazlar tabi ki. Bağış geliyor bende bedavaya oyun indiriyorum diye bir dünya yok. Twitch'e, Youtube'a o kadar bağış geliyor. Buraya mı gelmeyecekmiş? Bak sen şu kanatsız meleğe.... İnsanlar içerik karşılığı değer görüyor, izliyor, eğleniyor ve desteklemek istiyor. Korsan oyun sitelerinde...
  9. Senoly

Fitgirl'den trojan yedim

Aynen öyle. Kimse sana bedavaya oyun vermez. Adam sunucu kiralayacak, parasını verecek, sonra da “Buyur kardeşim, keyfine bak” diyecek öyle mi? Bir de yanında çay demleyip kurabiye de ikram etsin mi?
  10. Senoly

Fitgirl'den trojan yedim

Güvenen güvenebilir ben güvenmiyorum. O faturalara da güvenmiyorum. Zaten güven duyulması için yapılan şeyler bunlar. Yaptıkları şey güvensiz olduğu için.
  11. Senoly

Fitgirl'den trojan yedim

Ben kim oynuyor demedim ki hocam. Onların sayesinde dönmez bu değirmen. Temiz denmesini doğru bulmuyorum sadece.
  12. Senoly

Fitgirl'den trojan yedim

Crack oynayıp da hiçbir şey yok tertemiz demeyin. Kimse size hayrına iş yapmaz. Yüz binlerce sistemin içine giriyorlar. Bunun cezbedici yanını düşünün? Oyun oynadığın sürece aktif olan bir sistem vardır. Reklamdan kazanır en saf şekilde. 1K bağış atıyorlar dediğin yerde kim niye bağış atsın sen...
  13. Senoly

Gamesatis - İtemsatis vs... Xbox Game Pass hakkında yardım...

Hocam link atar mısınız? Bende gamepass almayı düşünüyorum uzun zamandır.
  14. Senoly

Steam Hesabımı satacağım sizce kaça gider ve hangi sitelerde satabilirim?

Hocam özel koleksiyon ürünleri yoksa, satıştan kalkan nostaljik değeri ürünler yoksa low price'ı biraz daha aşağı çekerek satmak mantıklı olur diye düşünüyorum ama arkadaşların dediği gibi hesap kolayca geri alınabiliyor ise bir değeri kalmıyor anlaşılan.
  15. Senoly

Steam Hesabımı satacağım sizce kaça gider ve hangi sitelerde satabilirim?

Buradan hesaplayabilirsin hesabını. Highest - Lowest değerler fikir verir. https://steamdb.info/calculator/
  16. Senoly

Epic Games'te Ekran Görüntüsü Nasıl Alınıyor?

AMD Adrenalinden ayarladım SS almayı Epic sanırım SS almıyor, teşekkürler.
  17. Senoly

Epic Games'te Ekran Görüntüsü Nasıl Alınıyor?

F12 ile alındığı yazıyor nette ama hiçbir şey olmuyor. Print tuşuyla alırsam da gecikmeli alıyor sahne kaçıyor. Nasıl alacağım ekran görüntüsünü?
Geri