Arama sonuçları: *

1. Shimaida

Steam cüzdan kodlarını nerede satabilirim?

Güven konusunu endişe eden arkadaşlar kabasakalonline da ilan açtmı oradan alabilirsiniz. https://www.kabasakalonline.com/ilan/287430-500-TL-steam-cuzdan-kodu.html
  2. Shimaida

https://www.kabasakalonline.com/ilan/287430-500-tl-steam-cuzdan-kodu.html
  3. Shimaida

%7 kabasakal var. Orada açacağım şimdilik bu şekilde güven arttıkça bu tür siteleri bırakırım.
  4. Shimaida

Karşı taraf başka yeriyle okursa uslubunu değiştirirse ben de değiştiririm. Karşılarında eşek başı yok hocam. Varsa uygun düşük komisyonlu iki tarafı da mağdur etmeyecek bir sistem söyleyin oraya ekleyeyim kodları. Yoksa 400 TL'ye iki tarafta komisyonsuz bir şekilde almasını isterim. Yoksa 400...
  5. Shimaida

Beyin yoksunu varlık seni. 450'ye satsam karşıdaki kişi 450 TL verecek ve 400 TL bana gelecek. İki tarafın da mağdur olmaması için 400 TL'ye havale eft şeklinde istiyorum hem 400 TL'ye almış olacak hem ben de 400 TL olarak almış olacağım. Ben niye iki tarafı da mağdur edeyimki? Alacak olan adam...
  6. Shimaida

Hocam 400'e de razıyım. Fiyat değişmiyor fikir sahibi olmadığım için baştaki fiyatı dikkate almıyorum. %20 ucuza satıyorum yani 500'de 100 oluyor. Bynogame'de ilan açınca 400'e koysam bana 300 TL gececek. :giggle: 1651925917 PM attım.
  7. Shimaida

Benim yaptığım indirim ney acaba? Siz konuyu başından sonuna kadar nerenizle okuyorsunuz? 1651925616 Acil ihtiyacım olduğu için 400 TL. Garanti verip vermemenin ne alakası var? Varsa bildiğin bynogame gibi site söyle oraya ekliyim diyorum ilan boş konuşuyorsunuz. Ben 400 TL'den vermeye hazırım...
  8. Shimaida

Yüzdenin kullanımını öğren önce. %25 indirim olmuş oluyor. %75 olsa yerinde duramazsın.
  9. Shimaida

Cüzdan kodu satıyorum eşya değil. Papara veya İninal varsa oradan anlaşabiliriz.
  10. Shimaida

Cüzdan koduyla sadece oyun alınmıyor ki? O ayrı bu ayrı hadi senin dediğin olsun. 500 TL'lik Steam Cüzdan kodu 400 TL EY AHALİ!
  11. Shimaida

Evet %3 daha az kesiyor ancak bynogame'den daha az aktif kullanıcısı var alıcı bulmak zorlaşacak.
  12. Shimaida

450 TL bana 390 TL olarak geri dönecek iyi günler. o.O2
  13. Shimaida

Kardeşim düzgün oku Bynogame'de olduğu için fiyatı arttırıyorum yine zarardayım yoksa. %18 kesiyor. Peşin verirsen 440'a veririm. Bynogame'de 440 TL'lik satış yapmaya kalktığım da bana 50-60 belki daha fazla kesinti uyguluyor ben burada zararlı çıkmış oluyorum. DC ver istersen orada konuşalım.
  14. Shimaida

Bynogame'de açarım ama 5 tane alırsanız. 475 TL olur.
  15. Shimaida

Bynogame gibi platformlarda ilan açabilirdim ancak komisyon aldıkları için pek kullanmıyorum. Mesela ben sana 450 TL dedim diyelim 500 TL'lik Steam Cüzdan kodu ancak Bynogame bana 450 TL olarak değil 400 TL olarak ödeyecek. O yüzden ByNoGame kullanmıyorum. Siz nasıl yöntem düşünüyorsunuz?
  16. Shimaida

Acil ama bundan daha düşüğü yok gibi bir şey. 5'ini bir alana 440 TL son fiyat desem yine alıcı çıkmaz.
  17. Shimaida

Elimde 500 TL'lik Steam Cüzdan kodu var. 5 adet 100 TL'lik olmak üzere. Ancak hiçbir türlü alıcı bulamıyorum. Tanesi 92 TL. 5'ini bir alana 450 TL yani 50 TL daha ucuz. İnternetten en ucuz fiyattan daha da ucuz hatta internette bu tür kodlar 10 TL fazla fiyatına satılıyor. Daha hızlı alıcı...
  18. Shimaida

Steam de cs skinleri satma

1 hafta geçmesi lazım aradan. Güvenlik açısından böyle yapılıyor.
  19. Shimaida

5 dolar yatırman gerekiyor. İlla harcamak zorunda değilsin ama harcaman daha mantıklı. Şu an oyun falan var indirimde olan oyun alırsın oynarsın.
  20. Shimaida

Evet. 5 dolarlık alışveriş yapman gerekiyor. 70 TL civarı yani.
Top Bottom