Steam cüzdan kodlarını nerede satabilirim?

Shimaida

80+
Reaksiyon skoru
223
Elimde 500 TL'lik Steam Cüzdan kodu var. 5 adet 100 TL'lik olmak üzere. Ancak hiçbir türlü alıcı bulamıyorum. Tanesi 92 TL. 5'ini bir alana 450 TL yani 50 TL daha ucuz. İnternetten en ucuz fiyattan daha da ucuz hatta internette bu tür kodlar 10 TL fazla fiyatına satılıyor. Daha hızlı alıcı bulmak için ne yapabilirim?

Burada ilana koy çok acil ise fiyatı biraz dahha dusur

Acil ama bundan daha düşüğü yok gibi bir şey. 5'ini bir alana 440 TL son fiyat desem yine alıcı çıkmaz.
Ben alırım ama 2 tarafın da güveni için nasıl bir yöntem izliyorsun?

Ben alırım ama 2 tarafın da güveni için nasıl bir yöntem izliyorsun?
Bynogame gibi platformlarda ilan açabilirdim ancak komisyon aldıkları için pek kullanmıyorum. Mesela ben sana 450 TL dedim diyelim 500 TL'lik Steam Cüzdan kodu ancak Bynogame bana 450 TL olarak değil 400 TL olarak ödeyecek. O yüzden ByNoGame kullanmıyorum. Siz nasıl yöntem düşünüyorsunuz?

Bynogame gibi platformlarda ilan açabilirdim ancak komisyon aldıkları için pek kullanmıyorum. Mesela ben sana 450 TL dedim diyelim 500 TL'lik Steam Cüzdan kodu ancak Bynogame bana 450 TL olarak değil 400 TL olarak ödeyecek. O yüzden ByNoGame kullanmıyorum. Siz nasıl yöntem düşünüyorsunuz?
Ben alıcıyım kardeşim bana güven vermen gerek ki satasın, yöntemi de elbet sen bulacaksın.

en güvenilir olarak ByNoGame olur gibi çünkü güven meselesi olmadan bir ürün zor satılır

Az önce 440 diyordun big bruh.
Kardeşim düzgün oku Bynogame'de olduğu için fiyatı arttırıyorum yine zarardayım yoksa. %18 kesiyor. Peşin verirsen 440'a veririm. Bynogame'de 440 TL'lik satış yapmaya kalktığım da bana 50-60 belki daha fazla kesinti uyguluyor ben burada zararlı çıkmış oluyorum. DC ver istersen orada konuşalım.

Kardeşim düzgün oku Bynogame'de olduğu için fiyatı arttırıyorum yine zarardayım yoksa. %18 kesiyor. Peşin verirsen 440'a veririm. Bynogame'de 440 TL'lik satış yapmaya kalktığım da bana 50-60 belki daha fazla kesinti uyguluyor ben burada zararlı çıkmış oluyorum. DC ver istersen orada konuşalım.
DC'de konuşmanın mantığı yok. Eğer 450'den satıyorsan alayım, 1 kuruş çıkmam.

DC'de konuşmanın mantığı yok. Eğer 450'den satıyorsan alayım, 1 kuruş çıkmam.
450 TL bana 390 TL olarak geri dönecek iyi günler.

7.PNG
o.O2

Kabasakalonline %7 kesiyor ordan satabilirsin ytd

Geri