%20 indirimli oyun satanlar varken senin %8 indirimli kodlarının satılacağını sanmıyorumElimde 500 TL'lik Steam Cüzdan kodu var. 5 adet 100 TL'lik olmak üzere. Ancak hiçbir türlü alıcı bulamıyorum. Tanesi 92 TL. 5'ini bir alana 450 TL yani 50 TL daha ucuz. İnternetten en ucuz fiyattan daha da ucuz hatta internette bu tür kodlar 10 TL fazla fiyatına satılıyor. Daha hızlı alıcı bulmak için ne yapabilirim?
Cüzdan koduyla sadece oyun alınmıyor ki? O ayrı bu ayrı hadi senin dediğin olsun. 500 TL'lik Steam Cüzdan kodu 400 TL EY AHALİ!%20 indirimli oyun satanlar varken senin %8 indirimli kodlarının satılacağını sanmıyorum
YTD ne asklşfaklşfgklşiasfgklşiag kafayı yemıssınızKabasakalonline %7 kesiyor ordan satabilirsin ytd
satarken sorun yaşarsa sorumluluk kabul etmem.YTD ne asklşfaklşfgklşiasfgklşiag kafayı yemıssınız
ankarada isen ben alabilirimElimde 500 TL'lik Steam Cüzdan kodu var. 5 adet 100 TL'lik olmak üzere. Ancak hiçbir türlü alıcı bulamıyorum. Tanesi 92 TL. 5'ini bir alana 450 TL yani 50 TL daha ucuz. İnternetten en ucuz fiyattan daha da ucuz hatta internette bu tür kodlar 10 TL fazla fiyatına satılıyor. Daha hızlı alıcı bulmak için ne yapabilirim?
Ne demek oldugunu biliyorum sanki borsada vs tavsiye vermiyorsun knk .d ona gülüyomsatarken sorun yaşarsa sorumluluk kabul etmem.
(Y)atırım (T)avsiyesi (D)eğildir
aga sitede hesaplarını filan çaldıran olmuş o yüzdenNe demek oldugunu biliyorum sanki borsada vs tavsiye vermiyorsun knk .d ona gülüyom
İndirim yapıyor demiyor zaten.Yüzdenin kullanımını öğren önce. %25 indirim olmuş oluyor. %75 olsa yerinde duramazsın.