Neler Yeni

Steam cüzdan kodlarını nerede satabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mustafa Açıkgöz
Düzgün bir garanti vermiyorsun gidip 400 tl ye satılık dedin en son ondan öncede 450 den satsam 396 tl kazanıcam satmam dedin. Kendi içinde çelişiyorsun 1 gün arayla?

Maykıl

80+ Silver
Esc kullan mesela forum moderatoru veya forumda 2 kisininde guvendigi uye gibi

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
İndirim yapıyor demiyor zaten.
Facebook gruplarında genelde %20-30 arası indirim oluyor ve güvenilirler ordan almak çok daha mantıklı neden yüksek fiyata alsınlar.
Benim yaptığım indirim ney acaba? Siz konuyu başından sonuna kadar nerenizle okuyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzgün bir garanti vermiyorsun gidip 400 TL ye satılık dedin en son ondan öncede 450 den satsam 396 TL kazanıcam satmam dedin. Kendi içinde çelişiyorsun 1 gün arayla?
Acil ihtiyacım olduğu için 400 TL. Garanti verip vermemenin ne alakası var? Varsa bildiğin bynogame gibi site söyle oraya ekliyim diyorum ilan boş konuşuyorsunuz. Ben 400 TL'den vermeye hazırım zaten ancak BYNOGAME'DE İLAN KOYUNCA SÖMÜRÜYOR. Anladın mı şimdi. 400 TL'ye ByNoGame'e ilan koysam bana geçecek olan para azalacak. Ben bana gelecek paraya bakarım 400 TL geliyor mu gelmiyor mu? Gelmediği için Bynogamede ilana koyarken fazla yazıyorum yoksa her şey senin gördüğün gibi güllük gülistanlık değil az kafanı çalıştır zor olmasa gerek. Güvenip güvenmemek size kalmış dolandıracak olsam burda işim olmaz zaten 100 TL'lik cüzdan kodu alıp dolandırılacağını düşünmek de ayrı ironik.

TİTAN.

80+ Platinum
Elimde 500 TL'lik Steam Cüzdan kodu var. 5 adet 100 TL'lik olmak üzere. Ancak hiçbir türlü alıcı bulamıyorum. Tanesi 92 TL. 5'ini bir alana 450 TL yani 50 TL daha ucuz. İnternetten en ucuz fiyattan daha da ucuz hatta internette bu tür kodlar 10 TL fazla fiyatına satılıyor. Daha hızlı alıcı bulmak için ne yapabilirim?
Kanka ben alabilirim

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
450TL de dediğin gibi mantıklı
450TL den fazlası zorlaştırır, zaten %15 -%20 İndirimli veren birçok ilan var.
Papara bile %10 geri ödüyor Steam alışverişerde.
Fiyatı çok değiştirmek de iyi değil, güveni azaltır bence.

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
450TL de dediğin gibi mantıklı
450TL den fazlası zorlaştırır, zaten %15 -%20 İndirimli veren birçok ilan var.
Papara bile %10 geri ödüyor Steam alışverişerde.
Fiyatı çok değiştirmek de iyi değil, güveni azaltır bence.
Hocam 400'e de razıyım. Fiyat değişmiyor fikir sahibi olmadığım için baştaki fiyatı dikkate almıyorum. %20 ucuza satıyorum yani 500'de 100 oluyor. Bynogame'de ilan açınca 400'e koysam bana 300 TL gececek.
:giggle:

Kanka ben alabilirim
PM attım.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Benim yaptığım indirim ney acaba? Siz konuyu başından sonuna kadar nerenizle okuyorsunuz?

Acil ihtiyacım olduğu için 400 TL. Garanti verip vermemenin ne alakası var? Varsa bildiğin bynogame gibi site söyle oraya ekliyim diyorum ilan boş konuşuyorsunuz. Ben 400 TL'den vermeye hazırım zaten ancak BYNOGAME'DE İLAN KOYUNCA SÖMÜRÜYOR. Anladın mı şimdi. 400 TL'ye ByNoGame'e ilan koysam bana geçecek olan para azalacak. Ben bana gelecek paraya bakarım 400 TL geliyor mu gelmiyor mu? Gelmediği için Bynogamede ilana koyarken fazla yazıyorum yoksa her şey senin gördüğün gibi güllük gülistanlık değil az kafanı çalıştır zor olmasa gerek. Güvenip güvenmemek size kalmış dolandıracak olsam burda işim olmaz zaten 100 TL'lik cüzdan kodu alıp dolandırılacağını düşünmek de ayrı ironik.
Size buradan birinin güvenip 400tl vermesi zor. Mecburen aracı bulucaksınız veya daha az alıp bynogame gamesatış gibi sitelere koyucaksınız. Uslubunuzu bozmanıza gerek yok insanlar size tavsiye veriyor ne yapmanızı söylüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mustafa Açıkgöz

YUKARIDA 450 YE SATTIĞIMDA 400 GELİCEK KABUL ETMEM DEDİN ŞİMDİ 400 E SATAYIM DİYORSUN KİMİ DOLANDIRIYORSAN DOLANDIRDA İNSANLARI ***** YERİNE KOYMA. SANA GÜVENİP ALAN İNSANIN DA AKLINA ŞAŞARIM

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Alacak kişi iban üzerinden satan kişinin banka hesabına parayı atsın.Bu şekilde dolandırsa bile mahkemeye verip 10 mislini alırsınız.Siz de üzülmeyin satan kişi de bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok.

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
YUKARIDA 450 YE SATTIĞIMDA 400 GELİCEK KABUL ETMEM DEDİN ŞİMDİ 400 E SATAYIM DİYORSUN KİMİ DOLANDIRIYORSAN DOLANDIRDA İNSANLARI ***** YERİNE KOYMA. SANA GÜVENİP ALAN İNSANIN DA AKLINA ŞAŞARIM
Beyin yoksunu varlık seni. 450'ye satsam karşıdaki kişi 450 TL verecek ve 400 TL bana gelecek. İki tarafın da mağdur olmaması için 400 TL'ye havale eft şeklinde istiyorum hem 400 TL'ye almış olacak hem ben de 400 TL olarak almış olacağım. Ben niye iki tarafı da mağdur edeyimki? Alacak olan adam 400 TL ödesin alsın bana 400 TL geçsin. Niye alacak olan adam 450 ödesin bana 400 TL geçsin ki? İki taraf neden mağdur olsun? Önce olmayan beynini bir çalıştır derim 9 yo veled-i zina seni.
Alacak kişi iban üzerinden satan kişinin banka hesabına parayı atsın.Bu şekilde dolandırsa bile mahkemeye verip 10 mislini alırsınız.Siz de üzülmeyin satan kişi de bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok.
Uzatılacak bir konu yok. Dolandırıcılık muamelesi görüyoruz burada. Alt tarafı cüzdan kodu ben şundan ufak bir kar ediyim diye satıyorum dolandırıcı muamelesi görüyoruz. kaç haftadır şu cüzdan kodlarını satmakla uğraşıyorum dolandıracak olsam milleti discord gibi platformlarda avlamıştım buradan daha kolay. Fiyatı süreklid üşürdüm alan çıkmadığı içins en son da 400 TL bu haliyle satıyorum.

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Beyin yoksunu varlık seni. 450'ye satsam karşıdaki kişi 450 TL verecek ve 400 TL bana gelecek. İki tarafın da mağdur olmaması için 400 TL'ye havale eft şeklinde istiyorum hem 400 TL'ye almış olacak hem ben de 400 TL olarak almış olacağım. Ben niye iki tarafı da mağdur edeyimki? Alacak olan adam 400 TL ödesin alsın bana 400 TL geçsin. Niye alacak olan adam 450 ödesin bana 400 TL geçsin ki? İki taraf neden mağdur olsun? Önce olmayan beynini bir çalıştır derim 9 yo veled-i zina seni.

Uzatılacak bir konu yok. Dolandırıcılık muamelesi görüyoruz burada. Alt tarafı cüzdan kodu ben şundan ufak bir kar ediyim diye satıyorum dolandırıcı muamelesi görüyoruz. kaç haftadır şu cüzdan kodlarını satmakla uğraşıyorum dolandıracak olsam milleti discord gibi platformlarda avlamıştım buradan daha kolay. Fiyatı süreklid üşürdüm alan çıkmadığı içins en son da 400 TL bu haliyle satıyorum.
Ben anladım dolandırıcı olmadığını ondan diyorum uzatmayın diye.Para olsa ben alırdım senden.Keşke 1 ay önce görseydim.

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
Size buradan birinin güvenip 400tl vermesi zor. Mecburen aracı bulucaksınız veya daha az alıp bynogame gamesatış gibi sitelere koyucaksınız. Uslubunuzu bozmanıza gerek yok insanlar size tavsiye veriyor ne yapmanızı söylüyor.
Karşı taraf başka yeriyle okursa uslubunu değiştirirse ben de değiştiririm. Karşılarında eşek başı yok hocam. Varsa uygun düşük komisyonlu iki tarafı da mağdur etmeyecek bir sistem söyleyin oraya ekleyeyim kodları. Yoksa 400 TL'ye iki tarafta komisyonsuz bir şekilde almasını isterim. Yoksa 400 TL'ye koyduğum kodu ben çekerken niye 300 TL olarak çekeyim ki? Varsa bir bilginiz böyle sitelerde söyleyin oraya ekleyeyim büyük yardımınız dokunur. Bulamadım gitti kod satış siteleri var mı böyle?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Karşı taraf başka yeriyle okursa uslubunu değiştirirse ben de değiştiririm. Karşılarında eşek başı yok hocam. Varsa uygun düşük komisyonlu iki tarafı da mağdur etmeyecek bir sistem söyleyin oraya ekleyeyim kodları. Yoksa 400 TL'ye iki tarafta komisyonsuz bir şekilde almasını isterim. Yoksa 400 TL'ye koyduğum kodu ben çekerken niye 300 TL olarak çekeyim ki? Varsa bir bilginiz böyle sitelerde söyleyin oraya ekleyeyim büyük yardımınız dokunur. Bulamadım gitti kod satış siteleri var mı böyle?
En düşük benim bildiğim %10 var. Ya aracı bulucaksınız forumdan güvenilir dediğiniz fiyata satıcaksınız yada denilen şekli yapıcaksınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,174
Üyeler
163,438
Son üye
yusufsenns
Top Bottom