Arama sonuçları: *

1. Shyankh

Elimde nvidia nin kodu var ama kullanamiyorum

Neyse alacak arkadaşa hayırlı olsun.
  2. Shyankh

Indiana Jones'u mu kullanamadınız, Star Wars'u mu? Ben Star Wars'u satacağınızı düşünerek yorum yapmıştım. 1738095717 Yanlış anlamışım galiba, Indiana Jones'u satacaksınız sanırım, o zaman o Steam kodu olarak verecek, yine satın alacak kişinin bu listedeki kartlardan birine sahip olması lazım...
  3. Shyankh

Öyle düşünmeyin hocam, 200-300 TL anca. Ayrıca elinizdeki Steam kodu değil, Ubisoft Connect kodu. Ve öncede farklı bir konuda görmüştüm, kodu NVIDIA'da etkinleştirmek için de kampanyaya dahil ekran kartlarından birine sahip olunması lazım diyordu, yani satın alacak kişi 4070 serisi falan bir...
  4. Shyankh

Epic games e-postası mı?

Evet, eminim. Maillerimi inceledim ve mailler şu şekilde. Haberler: [email protected] Store, kullanıcı lisans anlaşması güncellemeleri: [email protected] Satın alım faturaları, oyuncu sözleşme güncelleme ve bazı bilgilendirmeler: [email protected]
  5. Shyankh

Epic games e-postası mı?

Evet, gerçek e-postası, Epic Games satın alımlarımda faturalarım ve kullanıcı sözleşmesi güncellemeleri gibi bilgilendirmeler bana bu e-postadan geliyor.
  6. Shyankh

STEAM ÇÖKTÜ! OYUNLAR HAYAL KIRIKLIĞI :/

Yine güzel bi indirim yok, ne varsa epic'te valla
  7. Shyankh

STEAM ÇÖKTÜ! OYUNLAR HAYAL KIRIKLIĞI :/

Çökmedi giriyor, çökseydi de ilk olmazdı sanırım.
  8. Shyankh

Uyguna Xbox Game Pass nereden alınır?

36k başarılı satışı olduğu için acaba mı dedim de imkansız duruyor yani.
  9. Shyankh

onlar yeni hesaplara mı özel oluyor acaba. 1734082836 Siteye bakarken bunu gördüm de, gerçek mi bu 😀 https://www.itemsatis.com/steam-random-key/min-100-250-3300-8000-steam-key-garanti-1642511.html
  10. Shyankh

13 Aylık Game Pass Ultimate'im bitti, Ultimate olmasına gerek yok Game Pass PC yeterli, nereden ucuza bulabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
  11. Shyankh

Steam Birden 100 KB'ye Düşen İndirme Hızı

Sadece bir öneriydi, bazı ihtimalleri değerlendirmek, elemek için ve sonuca ulaşmak için denemekten zarar gelmez.
  12. Shyankh

VPN ile deneme şansın var mı? Steam indirme sunucusunu da VPN ile bağlandığın ülkeyi seçebilirsin.
  13. Shyankh

Oyundan oyuna değişebiliyor sanırım, bazılarında güncelleme paketini indirdikten sonra paket açerken ve uygularken indirme hızını çok çok düşürebiliyor. Biraz beklersen paket açma ve uygulama bittiğinde tekrar indirme hızın normale dönüp devam edebilir.
  14. Shyankh

Ready or Not $19.42 alınır mı?

Teşekkürler, Rust var zaten. 1713356634 Arma 3'e de sahibim, teşekkürler.
  15. Shyankh

O zamanlar oyunun varlığından bile haberim yoktu belkide, ayrıca sorum şu anki fiyatının çok pahalı olduğu yönünde değil, cebimden para çıkmayacaktı zaten de neyse vazgeçtim almaktan.
  16. Shyankh

Cebimden para çıkmadığı için rahat davranıyorum zaten hocam. 😀 Cebimden para çıkacaksa hiç almam daha iyi yani, neyse o zaman harcamasam daha iyi sanırım, biriktirmeye devam devam etmem daha iyi olabilir. 1713354390 Biriktirmek de çok zor ya, geçen $7'lık kasa düşürdüm açasım geldi nasıl olsa...
  17. Shyankh

Steam'de $20 bakiyem var, CS2'de kasa düşürüp satarak biriktirdiğim. Aslında GTA 6 çıkana kadar orada biriktirip GTA 6'yı bedavaya getirmekti hedefim ama biriktikçe başka oyunlar da alasım geliyor, normalde $40 biriktirmiştim, nasıl olsa para havada geldi diye 20'sini harcamıştım, şimdi bunu da...
  18. Shyankh

Daha fazla indirime girer mi? Yoksa beklemeyip şimdi alayım mı? Fiyat geçmişine baktım da en düşük bu fiyatı görmüş zaten ve arkadaşsız oynanır mı? Son olarak da bu oyun sadece Steam'de mi satılıyor? Başka yerlerde göremedim.
  19. Shyankh

Game Pass Ultimate üyeliği PC olarak uzatma

O bug'dı sanırım, hala devam ediyor mu bilmiyorum.
  20. Shyankh

Game Pass Ultimate üyeliği PC olarak uzatma

o pc, pc, ultimate muhabbeti 1 yıllık, 3 yıllık falan alırken vardı, ucuz diye pc, pc alıyorduk sonuna kadar, en son 1 ultimate alıp bütün abonelik ultimate'e çevrilmiş oluyordu, ama sen aylık aylık alacağın için gerek yok. 1711579828 Abonelik seçme ekranında PC paketini seçersin aboneliğine...
Top Bottom