Arama sonuçları: *

1. SorryImSoBussy

epic games os unsupported hatası

Oyun işletim sistemine desteği mi kesmiş? 1716212445...
  2. SorryImSoBussy

Steam Kart Botu İçin Yardım

idle master vardı. Çalışmıyor mu? En kralı oydu. Birde mobilde olan vardı bir tane. Onu da deneyebilirsin ama hangisiydi unuttum. Idle daddy olabilir ama.
  3. SorryImSoBussy

STEAM pazarda eşyalarım durduk yere satılmış ?

Defenderda gözükmüyorsa silinmiştir. Siz yine de ilgili dizini kontrol edin. Third party ile driver vs indirmeyin. Gidin sitesine komponent in oradan uygun driverları indirin. Üşenmeyin.
  4. SorryImSoBussy

Burası malwarebytes ekranı mı defender mı?
  5. SorryImSoBussy

Defendera bak bakalım yine var mı o virüs.
  6. SorryImSoBussy

Puabundler bir trojendir. Gizlice arkada çalışır ve veri kopyalar. Büyük ihtimalle bundan dolayı sorun yaşadın. Kısa sürede bir antivirüs programı ile kaldır direkt. İstersen dosya konumunu açarak hangi programda bulunuyor ona bak. Benim anladığım driver yüklemek için kullandığın bir third...
  7. SorryImSoBussy

Steam ilginç oyun zamları

Steam dolar kurunu yakın dönemde arttırmıştı. Dolar düşse bile bu fiyat halen daha ucuz. Steam dolar kurunu 10TL olarak alıyormuş. Yarı yarıya ucuzmuş.
  8. SorryImSoBussy

Bf 2042 indirimde alınır mı

Ne tür değişiklikler uygulandı?
  9. SorryImSoBussy

Bf 2042 indirimde alınır mı

Alma parana yazık.
  10. SorryImSoBussy

Ortalama 4.2Mb/s ile 150 gb kaç saatte iner?

150gb dan Ortalama 10 saat
  11. SorryImSoBussy

Steam ürün anahtarım hala aktif mi?

Yanlış hatırlamıyorsam aktif oluyor. Başka hesapta kullanınca alınıyordu böyle olunca.
  12. SorryImSoBussy

Riot games rezilliği

Vanguard bilgisayar açılışında çalışır. Oyunu başlatma a gerek yok. Zaten sen oynasana oynamasanda vanguard sürekli Bilgisayarında ki incik cıncık her dosyayı tarıyor, kontrol ediyor.
  13. SorryImSoBussy

Riot games rezilliği

Vanguard yasaklanmasına takılmak için hile gerekmiyor. Yasaklı herhangi bir dosyanın bilgisayarda durduk yere çalışması bile bunun için yeterli.
  14. SorryImSoBussy

Steam Ubisoft oyunları zamlanacak mı? Oyun önerisi

Origins'i bu ay prime ücretsiz verecek diye okumuştum. Alıp oynayabilirsin. Bedava işte. Far cry da indirimde alınabilir.
  15. SorryImSoBussy

Rockstar games launcher indirme hızı

Ayarlarda download Rate ayarı var. Oradan kb cinsinden sınırlayabilirsin. 1024kb/s 1 mb/s eder.
  16. SorryImSoBussy

İndirme Hızı Sorunu Çözemedim

Platformları belirli bir maksimum indirme sınırlandırmaları var. Onlardan dolayı olabilir diye düşünüyorum. Bu değerler ne bilmiyorum ama internette kesinlikle yer alıyordur.
  17. SorryImSoBussy

Idle Master ile giriş yapılmıyor

'💰 Steam Koleksiyon Kartlarından Para Kazanma Ve Oyun Tavsiyesi 💰' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/steam-koleksiyon-kartlarindan-para-kazanma-ve-oyun-tavsiyesi.556858/post-5474426 Bu postuma bi göz at. Anlattıklarımı uygularsan giriş yapabilirsin.
  18. SorryImSoBussy

Idle Master'a giriş yapamıyorum alternatifi var mı?

'💰 Steam Koleksiyon Kartlarından Para Kazanma Ve Oyun Tavsiyesi 💰' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/steam-koleksiyon-kartlarindan-para-kazanma-ve-oyun-tavsiyesi.556858/post-5474426 1657183679 Şu yöntemle girebilirsin.
  19. SorryImSoBussy

GTA 5'i yedeklemiştim fakat oyun en baştan başladı

Rockstar işlemcisinden yapmış olman gerekiyor cloud save i silmeden önce. Yapmadıysan geri getiremezsin diye biliyorum. Locali silmişsin sanırım.
  20. SorryImSoBussy

GTA 5'i yedeklemiştim fakat oyun en baştan başladı

Cloud save yapmış ve başlarken local yerine cloud save'i seçmelisin.
Top Bottom