Neler Yeni

Bf 2042 indirimde alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali Veli
Agalar indirimde bf 2042 alınır mı?Nasıl sizce güncel hali oynanabilir mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Sidar Özel
1-3-4-5 var kanka mevcut.Kötüyse almayacağım o 2042 yi
Almayın gamepass alıp oynayın öyle alın yada silah mekanikleri güzel ama hissiyat yok hız oyun sniper hissiyatı hiç yok mesala biraz sarıyor sonra bıktırıyor bende bf5 te var bf 2042 yi gamepassten oynadim 3 hafta sonunda sıktı bf5 alın daha güzel bf1 i oynamadım benlik değil diye ama bf 5 efsane 3 4 dünde hikaye modu güzel

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Bf1 1. Dünya savaşını konu alan bir oyun olduğu için silah mekanikleri kötü ama serinin atmosferik açıdan en zevkli oyunu.
Bf5 2. Dünya savaşını konu alan bir oyun olduğu için silah mekanikleri çok iyi.
Bf2042 günümüz teknolojisinin bi tık üstü bir oyun. Oyun ilk çıktığında çok kötüydü, silah mekanikleri kötüydü ama şuan yapılan iyileştirmeler sonrası oynanabilir kıvama geldi.
Oyunu kötüleyenlerin acaba kaç saati var oyunda merak ediyorum. Papağan gibi birbirinizi tekrarlamaktan, deneyimlemeden yorum yapmaktan vazgeçin çocuklar.

Talinat

80+
Bf1 1. Dünya savaşını konu alan bir oyun olduğu için silah mekanikleri kötü ama serinin atmosferik açıdan en zevkli oyunu.
Bf5 2. Dünya savaşını konu alan bir oyun olduğu için silah mekanikleri çok iyi.
Bf2042 günümüz teknolojisinin bi tık üstü bir oyun. Oyun ilk çıktığında çok kötüydü, silah mekanikleri kötüydü ama şuan yapılan iyileştirmeler sonrası oynanabilir kıvama geldi.
Oyunu kötüleyenlerin acaba kaç saati var oyunda merak ediyorum. Papağan gibi birbirinizi tekrarlamaktan, deneyimlemeden yorum yapmaktan vazgeçin çocuklar.
1000 saatim var 99 levelim. Oyun çöp Teşekkürler (Air to Air sunucularında dogfight atıyorum)

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
BF2042 eskiye göre baya toparladı şuan oynanabilecek ve keyif veren bi oyun

CptSpork

80+ Bronze
BF serisinde şu anda en zevk aldığım oyun. İlk çıktığı hale göre gerçekten çok geliştirdiler, toparladılar. Şu anda gerçekten eğlenceli güzel bir oyun tavsiye ederim.
Ben şahsen çok sevmeme rağmen gamepass'dan oynamaya devam edeceğim.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Top Bottom