Neler Yeni

Bu İndirimlerde BF serisinden hangileri alınır?

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kerem Özbey
Hesabı açın, özelden ben size yazarım hocam, oynarız gece giriyorum genellikle, Ukraynalı arkadaş var onla giriyorum, solo çekilmiyor hep lost hep lost 🥳
Hocam benim bir hesabım varmış zaten eskiden açtığım unutmuşum ona girmeye çalışıyorum da Something went wrong... hatası veriyor düzeltmeye çalışıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saruca82 hocam nickim ekleyebilirsiniz ama ben şimdi yatıyorum sabah okul var indirmeye bırakacam oyunu

brutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
berat
BF1 vazgeçilmezimdir. En yeteneğe bağlı oyun. Arcade değil BF5 gibi.

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Alperen ŞAHİN
bi fark yok diyorsun yani bf3 ila 4 arasında

yok hocam fark var demek istedim jenerasyon farkını yazıp. zaten dediğim gibi bf4 bf3ten daha iyi bir oyun, ama para varsa alınıp denenmeli. bad companylerin serverlar kapandı. 7.jenerasyondaki bf3/4/h ninde sunucular kapandı. bf3ün yakında fişini bilgisayarda da çekerler. çekmeden denenmeli bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmed Efe
Arkadaşlar Steam veya Epic'te BF 4 BF 1 BF 5 ve BF 2042 indirimde. Bunlardan hangisi alınmalı sizce daha önce Amazon bedava vermiş galiba. Bunlardan kaçırma dediğiniz hangisi var bir kere BF 5 30 küsur lira onu direk çekeceğim.
1 dışındakiler p2w

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kerem Özbey
1 dışındakiler p2w
p2w ne demek

yok hocam fark var demek istedim jenerasyon farkını yazıp. zaten dediğim gibi bf4 bf3ten daha iyi bir oyun, ama para varsa alınıp denenmeli. bad companylerin serverlar kapandı. 7.jenerasyondaki bf3/4/h ninde sunucular kapandı. bf3ün yakında fişini bilgisayarda da çekerler. çekmeden denenmeli bence
pardon hocam jenerasyon derken ne demek istediğini anlamamışım

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmed Efe
p2w ne demek

pardon hocam jenerasyon derken ne demek istediğini anlamamışım
Pay to win
Parayı yatıran kazanır. 5 ve 2042'de çok fazla bu. Şunu bunu alıyorsun çok iyi silahlar açılıyor. 1 ve 4 böyle değil oynadıkça puan kazanıyorsun veya silah görevi yapıp açıyorsun. Savaş atmosferi olarak da en iyi 1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,067
Üyeler
162,768
Son üye
FinisElectus
Top Bottom