Neler Yeni

Bu İndirimlerde BF serisinden hangileri alınır?

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kerem Özbey
Oyunda silah açmak kolay, coğu kişi coop açıyor botlarla, bot vurarak eklentileri açıyorlar, çünkü eklentiler olmadan silah bildiğin takoz halde.
çok uzun sürüyor mu bu işlem uğraştıracaksa çok 160 TL daha verip öyle alayım xD

ruaF1912

80+ Bronze
Hmm anladığım kadarıyla zaten oyunda belli silahlarda ustalaşıyorsun öyle her silahı kullanayım olmuyor :)
Oyuna başladığınızda hiçbir silahın eklentisi olmadığından dolayı hangi silahı oynayım, hangi silahta ustalaşayım buna karar veremezsiniz, oynaya, oynaya birkaç adet main silahınız olur ve onlarla oynarsınız, benim main Assault rifle silahım örneğin SFAR-M ve M5A3 coğu kişi SFAR oynamaz örneğin silahın rate of fire ı çok düşüktür ama silah orta ve uzun mesafede affetmez. gibi gibi böyle haritalara göre bile silah seçenekleriniz oluşacak, ilk önceliğiniz oyunun temelini öğrenmek.

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kerem Özbey
Oyuna başladığınızda hiçbir silahın eklentisi olmadığından dolayı hangi silahı oynayım, hangi silahta ustalaşayım buna karar veremezsiniz, oynaya, oynaya birkaç adet main silahınız olur ve onlarla oynarsınız, benim main Assault rifle silahım örneğin SFAR-M ve M5A3 coğu kişi SFAR oynamaz örneğin silahın rate of fire ı çok düşüktür ama silah orta ve uzun mesafede affetmez. gibi gibi böyle haritalara göre bile silah seçenekleriniz oluşacak, ilk önceliğiniz oyunun temelini öğrenmek.
Anladım eklenti işi basit iş diyorsunuz senin önceliğin temelini öğren diyorsunuz

ruaF1912

80+ Bronze
Dedim şimdi eklentilerle başlarsam oyuna daha kolay olur benim için falan ama gene afallarım büyük ihtimal :D
Çok şey var, en basitinden şarjör kısmından başlayalım, şarjör kapasitesini yükselteyim dersen örneğin, silahın aktif menzili yükseltirsin ama dezavantajlarını sayayım sana, silahın rate of fire(dakikada kaç mermi atar silah) onu düşürüyor. sarjör değiştirme hızını düşürüyor. silahın biraz daha fazla tepmesini recoil de düşüş gözlemleniyor, bunlar sadece dağın görünen kısmı, birde görünmeyen kısmı var, zaman lazım battlefield için

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kerem Özbey
Çok şey var, en basitinden şarjör kısmından başlayalım, şarjör kapasitesini yükselteyim dersen örneğin, silahın aktif menzili yükseltirsin ama dezavantajlarını sayayım sana, silahın rate of fire(dakikada kaç mermi atar silah) onu düşürüyor. sarjör değiştirme hızını düşürüyor. silahın biraz daha fazla tepmesini recoil de düşüş gözlemleniyor, bunlar sadece dağın görünen kısmı, birde görünmeyen kısmı var, zaman lazım battlefield için
Çok faktör var anladım.

Birisi şöyle demiş: Diğer BF oyunlarına kıyasla 2042 çok daha basit kalıyor. CoD oynuyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz.

Siz ne dersiniz? Yani bunu oynama kolaylığı açısından mı demiş acaba

Bu arada steamden bf2042 ve bf1 epicten de BF5'i almış bulunmaktayım :)

ruaF1912

80+ Bronze
Çok faktör var anladım.

Birisi şöyle demiş: Diğer BF oyunlarına kıyasla 2042 çok daha basit kalıyor. CoD oynuyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz.

Siz ne dersiniz? Yani bunu oynama kolaylığı açısından mı demiş acaba

Bu arada steamden bf2042 ve bf1 epicten de BF5'i almış bulunmaktayım :)
Oyun ilk çıkış yaptığı döneme göre baya hızlandı, bf1 bana çok hantal geliyor özellikle bf4 time to kill daha hızlı, hayırlı olsun, birlikte oynarız isterseniz, ekleyim sizi 😊

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Farketmez
Arkadaşlar Steam veya Epic'te BF 4 BF 1 BF 5 ve BF 2042 indirimde. Bunlardan hangisi alınmalı sizce daha önce Amazon bedava vermiş galiba. Bunlardan kaçırma dediğiniz hangisi var bir kere BF 5 30 küsur lira onu direk çekeceğim.
Bf 1 Al Çanakkaleyi Savun

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kerem Özbey
Oyun ilk çıkış yaptığı döneme göre baya hızlandı, bf1 bana çok hantal geliyor özellikle bf4 t2k daha hızlı, hayırlı olsun, birlikte oynarız istersiniz, ekleyim sizi 😊
Tabi olur şu an EA Games hesabı açıyorum adımı ne seçsem diye düşünüyorum normalde MeReKGs67 kullanırım hep ama değişiklik olsun dedim

ruaF1912

80+ Bronze
Tabi olur şu an EA Games hesabı açıyorum adımı ne seçsem diye düşünüyorum normalde MeReKGs67 kullanırım hep ama değişiklik olsun dedim
Hesabı açın, özelden ben size yazarım hocam, oynarız gece giriyorum genellikle, Ukraynalı arkadaş var onla giriyorum, solo çekilmiyor hep lost hep lost 🥳

Top Bottom