Neler Yeni

Bu İndirimlerde BF serisinden hangileri alınır?

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kerem Özbey
Bf2042 o zaman bende indiriyom şimdi
O zaman hocam BF4 BF1 BF 2042'yi steamden alıyorum BF V'i de epicten 35 TL gibi komik bir fiyatta olduğu için alıyorum 400 TL'ye işi kapatıyorum hayırlı olsun :D BF3'ü BF4 gibi olduğu için almıyorum bir de 2042 ile aynı fiyatta ilginç

ruaF1912

80+ Bronze
Türe aşina değilseniz, BF4 de veteranlar tarafından tokat manyağı olmanız kaçınılmaz, onu baştan bilin istedim, çünkü oyunun eski kemik kitlesi hala bu oyunu deli gibi oynuyorlar, ben dahil, BF2042 ne kadar toparlanmış olsada kesinlikle bir Battlefield oyunu olamadı, Battlefield 1 revolution sürümünü almanızı tavsiye ederim, birkaç güne delta force çıkıyor onu da deneyimlersiniz, beta sürümü oynamıştım, güzel bir Battlefield kitlesi çekecek bu oyun.

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kerem Özbey
Epic'te BF 2042 Elite Edition da varmış 319 liraya fark eder mi standart sürüme göre eğer deyecekse bf4 almayıp BF1 BF5 ve 2042 Elite Edition alıcam

Türe aşina değilseniz, BF4 de veteranlar tarafından tokat manyağı olmanız kaçınılmaz, onu baştan bilin istedim, çünkü oyunun eski kemik kitlesi hala bu oyunu deli gibi oynuyorlar, ben dahil, BF2042 ne kadar toparlanmış olsada kesinlikle bir Battlefield oyunu olamadı, Battlefield 1 revolution sürümünü almanızı tavsiye ederim, birkaç güne delta force çıkıyor onu da deneyimlersiniz, beta sürümü oynamıştım, güzel bir Battlefield kitlesi çekecek bu oyun.

Hocam tam yukarıyı yazıyordum siz BF4'ü söylediniz.peki size de sorayım Elite Edition almaya değer mi? Bu arada her oyununda zaten mevcut bir kemik kitle yok mu

ruaF1912

80+ Bronze
Epic'te BF 2042 Elite Edition da varmış 319 liraya fark eder mi standart sürüme göre eğer deyecekse bf4 almayıp BF1 BF5 ve 2042 Elite Edition alıcam

Hocam tam yukarıyı yazıyordum siz BF4'ü söylediniz.peki size de sorayım Elite Edition almaya değer mi? Bu arada her oyununda zaten mevcut bir kemik kitle yok mu
Gerek yok elite edition, eski Battlefield sürümlerinde ki gibi ekstra harita falan verse değer derdim ama, battlepack, aksesuar, elite skinleri için bence değmez. Her oyunda tabii ki bir kemik kitle var ama Battlefield 4 kitlesi başka bir seviye, alın isterseniz güzel oyun ama dediğim gibi biraz başlarda zorlanırsınız, 2013 yılında çıkmış bir oyundan bahsediyoruz ve insanlar hala oynuyor...
Karşına böyle adamlar çıkarsa şaşırabilirsin.

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kerem Özbey
Gerek yok elite edition, eski Battlefield sürümlerinde ki gibi ekstra harita falan verse değer derdim ama, battlepack, aksesuar, elite skinleri için bence değmez. Her oyunda tabii ki bir kemik kitle var ama Battlefield 4 kitlesi başka bir seviye, alın isterseniz güzel oyun ama dediğim gibi biraz başlarda zorlanırsınız, 2013 yılında çıkmış bir oyundan bahsediyoruz ve insanlar hala oynuyor...
Karşına böyle adamlar çıkarsa şaşırabilirsin.
BF4'ten de vazgeçtim sanki hepsini bir anda oynayacam 3 tane yeter de artar 1 5 ve 2042. Elite versiyon da farklı haritalar falan yok mu diyecektim siz yok demişsiniz

Screenshot_76.png

Burası aklımı karıştırdı dedim 17 harita mı ekliyor gerçekten

ruaF1912

80+ Bronze
BF4'ten de vazgeçtim sanki hepsini bir anda oynayacam 3 tane yeter de artar 1 5 ve 2042. Elite versiyon da farklı haritalar falan yok mu diyecektim siz yok demişsiniz

Alıntıyı görüntüle

Burası aklımı karıştırdı dedim 17 harita mı ekliyor gerçekten
Eklemiyor hocam, eski BF serilerinde ekliyordu, premium veya revolution edition ama 2042 için ekstra harita vermiyor, aktif oynuyorum şuan da zaten oyunu, bende de düz versiyon var

Son düzenleme:

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kerem Özbey
Eklemiyor hocam, eski BF serilerinde ekliyordu, premium veya revolution edition ama 2042 için ekstra harita vermiyor, aktif oynuyorum şuanda zaten oyunu, bendede düz versiyon var
Herkes aynı haritaları oynuyor yani ayrıcalık yok

ruaF1912

80+ Bronze
Herkes aynı haritaları oynuyor yani ayrıcalık yok
Aynen öyle, eski bf serilerinde örneğin serverlarda doluluk var ve sen sıraya giriyorsun, premium yada revolution edition sahibiysen seni sırada birkaç adım öne çekiyordu ve servera daha hızlı bağlanabiliyordun. BF2042 için bence çokta gerekli değil Elite versiyon.

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kerem Özbey
Aynen öyle, eski bf serilerinde örneğin serverlarda doluluk var ve sen sıraya giriyorsun, premium yada revolution edition sahibiysen seni sırada birkaç adım öne çekiyordu ve servera daha hızlı bağlanabiliyordun. BF2042 için bence çokta gerekli değil Elite versiyon.
Anladım sadece "Get 100 kills with Rm68 to get the SKS. weapon." mesela SKS'yi açmak için Rm68 ile 100 öldürme yapmam gerekiyor bunun gibi kilitleri açıyormuş elite versiyonu. 160 TL'yi bunun için vermek pek mantıklı değil zaten oyunda hoşuna gider silah açmak herhalde :D

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
BF 2042 alma hangisini alıyorsan al

ruaF1912

80+ Bronze
Anladım sadece "Get 100 kills with Rm68 to get the SKS. weapon." mesela SKS'yi açmak için Rm68 ile 100 öldürme yapmam gerekiyor bunun gibi kilitleri açıyormuş elite versiyonu. 160 TL'yi bunun için vermek pek mantıklı değil zaten oyunda hoşuna gider silah açmak herhalde :D
Oyunda silah açmak kolay, coğu kişi coop açıyor botlarla, bot vurarak eklentileri açıyorlar, çünkü eklentiler olmadan silah bildiğin takoz halde. steam üzerinden alın deneyin işte BF2042'i 2 saat dolmadan baktınız beğenmediniz iade edersiniz, 2 gün sonra ücretsiz bir şekilde Delta Force çıkıyor, Delta force dediğimiz oyun şuan Battlefield/Warzone karması bir oyun olmuş, eksikleri yok mu dersen var ama oyuncu community'sini dikkate aldıklarından dolayı çözülmeyecek sorunlar değil, Bu DICE için tam tersi, oyuncular ne derse, tersini yapıyor adamlar.

Top Bottom