Bf 2042 indirimde alınır mı

1-3-4-5 var kanka mevcut.Kötüyse almayacağım o 2042 yi
Almayın gamepass alıp oynayın öyle alın yada silah mekanikleri güzel ama hissiyat yok hız oyun sniper hissiyatı hiç yok mesala biraz sarıyor sonra bıktırıyor bende bf5 te var bf 2042 yi gamepassten oynadim 3 hafta sonunda sıktı bf5 alın daha güzel bf1 i oynamadım benlik değil diye ama bf 5 efsane 3 4 dünde hikaye modu güzel

Bf1 1. Dünya savaşını konu alan bir oyun olduğu için silah mekanikleri kötü ama serinin atmosferik açıdan en zevkli oyunu.
Bf5 2. Dünya savaşını konu alan bir oyun olduğu için silah mekanikleri çok iyi.
Bf2042 günümüz teknolojisinin bi tık üstü bir oyun. Oyun ilk çıktığında çok kötüydü, silah mekanikleri kötüydü ama şuan yapılan iyileştirmeler sonrası oynanabilir kıvama geldi.
Oyunu kötüleyenlerin acaba kaç saati var oyunda merak ediyorum. Papağan gibi birbirinizi tekrarlamaktan, deneyimlemeden yorum yapmaktan vazgeçin çocuklar.

Bf1 1. Dünya savaşını konu alan bir oyun olduğu için silah mekanikleri kötü ama serinin atmosferik açıdan en zevkli oyunu.
Bf5 2. Dünya savaşını konu alan bir oyun olduğu için silah mekanikleri çok iyi.
Bf2042 günümüz teknolojisinin bi tık üstü bir oyun. Oyun ilk çıktığında çok kötüydü, silah mekanikleri kötüydü ama şuan yapılan iyileştirmeler sonrası oynanabilir kıvama geldi.
Oyunu kötüleyenlerin acaba kaç saati var oyunda merak ediyorum. Papağan gibi birbirinizi tekrarlamaktan, deneyimlemeden yorum yapmaktan vazgeçin çocuklar.
1000 saatim var 99 levelim. Oyun çöp Teşekkürler (Air to Air sunucularında dogfight atıyorum)

BF2042 eskiye göre baya toparladı şuan oynanabilecek ve keyif veren bi oyun

BF serisinde şu anda en zevk aldığım oyun. İlk çıktığı hale göre gerçekten çok geliştirdiler, toparladılar. Şu anda gerçekten eğlenceli güzel bir oyun tavsiye ederim.
Ben şahsen çok sevmeme rağmen gamepass'dan oynamaya devam edeceğim.

Geri