Arama sonuçları: *

1. Toukhan

Baldurs Gate 3 Almalı mıyım

Konuya dahil olan @MustafaaY dışında herkese teşekkür ederim. 620 lira şu an bütçemi aştığı için almaktan vazgeçtim. Yaza kadar cs den ne kadar düşürebilirsem o zaman kalan parayla tamamlamayı düşünüyorum.
  2. Toukhan

MENA Steamin yeni fiyatlandırmasında Orta Doğu bölgesinin kısaltması. Ortadoğu bölgesine ait özel olarak dolar üzerinden çıkacak fiyatlar. MENA için 60$ lık oyunun önerilen fiyatı 27$ dır. Oyunda bir dungeons and dragons tarzı rpg oyundur. Eski tip FRP masa oyunları kafasında gayet uzun...
  3. Toukhan

Almak istediğim 2 oyun mevcut zaten birisi BD3 birisi de Hogwarts. Ama bu firmalar ne kadar MENA ya ayak uyduracak beni çok korkutuyor.
  4. Toukhan

Oyunlara ne kadar para harcayıp harcamayacağımı sormadım burdaki sorudan ve konudan bağımsız olarak korsana teşebbüsün forum kurallarına da aykırıdır.
  5. Toukhan

Baldur's Gate 3 almak istiyorum steamimde csden düşürdüğüm 180₺ var şu an. Sizce dolar kurunu bekleyip mi almalıyım yoksa şimdi mi almalıyım? Baldur's gate 3 MENA bölgesine özel fiyat koyar mı (27$) yoksa normal fiyattan mı satışa sunar (60$)
  6. Toukhan

Steamde nasıl cüzdandaki paramı katlarım

Uzun süre bekleme gibi bir şansım yok kişisel sebeplerden dolayı ama teşekkür ederim öneriniz için
  7. Toukhan

Parayı cekemiyorumki çekilişten çıktı cekebilsem yerdim :/ 1618181910 Okuduğunu anlamama veya okumamaktan dolayı konuyu kirletip gereksiz bilgi veriyorlardı :)
  8. Toukhan

Counter oynamıyorum ve kasa veyahut kapsül gibi bir riskede girmek istemiyorum teşekkür ederim ama öneriniz için
  9. Toukhan

Terbiyemi kültürümü ve saygımı bozmadan reddettim ve verdiğiniz tepkiyle ikinizinde yaptığı oldukça saçmadır lütfen konuyu daha fazla kirletmeyiniz köy kahvesi değil herkese açık bir forum burası kimseye hesap vermek zorunda da değilim iyi günler :)
  10. Toukhan

Böyle sanal kart ve bankacılık işlerine girmek istemiyorum teşekkürler ben kod ekleme değil katlama istediğimi söyledim lütfen reklamını başka yerde yap
  11. Toukhan

Hocam bıçak alicak param olsa forzada alırım heralde 10₺ den 90₺ ye yapilacak bir katlamadan bahsediyoruz
  12. Toukhan

Risk olacak tabikide ama risk en az olsun
  13. Toukhan

Mevcut cüzdanda 10.40₺ bulunmakta 4-5 tane kart var 10-15 kuruşa onlarida satarsam sanırım 10.75 e kadar cikartabiliriim. Forza 4 almak istiyorum bu parayı nasıl risksiz bir şekilde katlarım.
  14. Toukhan

Steam de oyunum açılmıyor.

Steamine giriş yap yada çalıştığına emin ol yazıyor.
  15. Toukhan

Hesaplarım Toplam Ne Kadar Eder?

8-9K gideri var.
  16. Toukhan

CoD oyunları artık Steam'e çıkmayacakmı

Mantıksız ve saçma bir konu. Firmanın CEO susun sanki git battlenet ten al ne farkı var?
  17. Toukhan

steam hesabım kaç TL eder

18. Toukhan

GTA 5 oyununu Epic games de ücretsiz diye almıştım fakat hesabımda değil

Bilemiyorum daha önce hiç tecrübe etmedim bilmediğim şey hakkındada bilgi vermek istemem.
  19. Toukhan

Girin bakın kütüphanenize duruyorsa gitmemiştir.
  20. Toukhan

Hocam o zaman oyun yanmış o oyunu kurtarmanız zor. Farklı mailinizi hatırlarsanız anca olur o iş. O fatura olmadan o oyun oynanmaz çünkü.
Top Bottom