Neler Yeni

Baldurs Gate 3 Almalı mıyım

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Baldur's Gate 3 almak istiyorum steamimde csden düşürdüğüm 180₺ var şu an.

Sizce dolar kurunu bekleyip mi almalıyım yoksa şimdi mi almalıyım?

Baldur's gate 3 MENA bölgesine özel fiyat koyar mı (27$) yoksa normal fiyattan mı satışa sunar (60$)

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır bu kadar para verme torrent indir oyna
Oyunlara ne kadar para harcayıp harcamayacağımı sormadım burdaki sorudan ve konudan bağımsız olarak korsana teşebbüsün forum kurallarına da aykırıdır.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,686
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun

Baldur's gate 3 MENA bölgesine özel fiyat koyar mı (27$) yoksa normal fiyattan mı satışa sunar (60$)
Benim de en çok merak ettiğim firmalar ne kadar uyacak mena fiyatına. Bilen biri mena ülkelerinde ne kadar uyduklarını söylerse iyi olur aslında.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Oyunlara ne kadar para harcayıp harcamayacağımı sormadım burdaki sorudan ve konudan bağımsız olarak korsana teşebbüsün forum kurallarına da aykırıdır.
Tamam

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney

Mena bölgesine özel fiyatla da eklese, şuan ki fiyatla neredeyse aynı olacak. Bence riske atma 20 tl fazla ver al gitsin.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim de en çok merak ettiğim firmalar ne kadar uyacak mena fiyatına. Bilen biri mena ülkelerinde ne kadar uyduklarını söylerse iyi olur aslında.
Almak istediğim 2 oyun mevcut zaten birisi BD3 birisi de Hogwarts. Ama bu firmalar ne kadar MENA ya ayak uyduracak beni çok korkutuyor.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,686
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Almak istediğim 2 oyun mevcut zaten birisi BD3 birisi de Hogwarts. Ama bu firmalar ne kadar MENA ya ayak uyduracak beni çok korkutuyor.
Menaya uyarlarsa BD gibi pahalı oyunların çoğunu almaya gerek yok ama büyük firmaların çoğu uymazsa oyunlar iki katına çıkacak gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
Yuzarsef
Mena ne demek? Birde oyun alacaksan şu an al zamlandığı zaman kur bizi fena çarpacak ve dediğin oyun nasıl anlatabilir misin belki benim de ihtiyacım vardır bu oyuna.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Mena ne demek? Birde oyun alacaksan şu an al zamlandığı zaman kur bizi fena çarpacak ve dediğin oyun nasıl anlatabilir misin belki benim de ihtiyacım vardır bu oyuna.
MENA Steamin yeni fiyatlandırmasında Orta Doğu bölgesinin kısaltması. Ortadoğu bölgesine ait özel olarak dolar üzerinden çıkacak fiyatlar. MENA için 60$ lık oyunun önerilen fiyatı 27$ dır.

Oyunda bir dungeons and dragons tarzı rpg oyundur. Eski tip FRP masa oyunları kafasında gayet uzun soluklu bir hikayesi olan ve şu an yılın oyunu olmaya adaydır. Steam fiyatı anlık 800₺ dir.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,041
İsim
Mehmet Aslan

tr fiyatı varken al hemen nolacağı belli olmaz, oyun baya beğenildi yılın oyunu seçilme ihtimali var, çıktığından beri yüksek miktarda oyuncuyu aktif oynatmayı başardı hala oynatıyor wallpaper engineyi bile geçti KEKW millet harbi şaşırdı çıktığından beri nasıl bu kadar sabit oyuncuyu oyunda tutuyor diye.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Konuya dahil olan @MustafaaY dışında herkese teşekkür ederim. 620 lira şu an bütçemi aştığı için almaktan vazgeçtim. Yaza kadar cs den ne kadar düşürebilirsem o zaman kalan parayla tamamlamayı düşünüyorum.

adonisss

80+
alınır 2. oynayışımdayım asterion ile oynuyorum bu sefer ve oyunun başından ortasına diyaloglar yaşanan olaylar mekanlara giriş şekli her şey farklı çoğu şeyi 2. oynayışta öğrendim karakter değişince oyunda olan hikayede değişiyor ama komple yeni görevler yan görevler olaylar anlat anlat bitmez 800 liranın hakkını veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,201
Üyeler
167,937
Son üye
nyz05
Top Bottom