Arama sonuçları: *

1. TyShame

Counter-Strike Source Steam'den 5.79 Dolara alınır mı?

Rank sistemi yok server sistemi var giriyon oynuyon sadece. Rank sistemi rekabetçi sistemi go ile geldi. Valve desteği artık bitti source için sadece cs2. Topluluk geliştirdiği modlu serverlar hala güzel ama. İndirim bekle 2 3 dolara alırsın.
  2. TyShame

CS2 Kartlarını nasıl düşürebilirim?

Hocam oyunlar satın aldığında belli bir miktar kart düşürme hakkı veriyor atıyorum 6 kart ile rozet işlemesi var ise 3 kart düşürme hakkı veriyor 3 kartı da kendin alıyorsun işliyorsun.sonra kart düşürme hakkın bitiyor her level yükseltme için kartları para ile alman gerekiyor veya...
  3. TyShame

CS2 Kartlarını nasıl düşürebilirim?

Oyunu oynamak.
  4. TyShame

Steam dan oyun aldım gelmedi iptal ettim ama para iadeside gelmedi

Evet hocam ama görmen lazım şeklinde yazmış. 6 ağustosta gelmezse tekrar ulaş.
  5. TyShame

2 hafta zaten normal değil hocam. Steamla da alakası olabilir ama onaylandıysa bankadan kaynaklıdır.
  6. TyShame

Bankayı ara hocam 15 gün normal değil.
  7. TyShame

Steam iade yapar mı ?

Düğüne gittik kaçırdık. olay bi garip 😂
  8. TyShame

Steam Yaz indirimleri kullanıcı rehberleri

Platform hastası insanlar ve sadece Steamda bulunan oyunlar için bu konuyu açmak istedim aslında. Just cause 4 bana just case 3 ten sonra çok kötü geldi. Bir hikaye oynanış farkı göremediğim için Just cause 3 önerdim. 1719446469 The Witcher 3: Wild Hunt Ana hikaye, Geralt of Rivia adlı bir...
  9. TyShame

Steam Yaz indirimleri kullanıcı rehberleri

Merhaba arkadaşlar herkese öncelikle esenlikler. Malum yaz indirimleri yaklaşıyor yaklaşık 17 saat sonra.Yaz indirimlerinde almak istediğiniz oyunları ve tavsiye ettiğiniz oyunları buraya yazın yeşillenelim. Aklıma geldikçe tavsiyelerimi ekleyeceğim. Benim tavsiyelerim: Sleeping dogs...
Top Bottom