Arama sonuçları: *

1. WörWind

Steam uzerinden alinan EA Play EA App uzerinde gozukmuyor

Bu ea app degil mi hocam? 1698588289 su an ea destek ile konusuyorum bakalim ne diyecekler
  2. WörWind

Yukleyip deneyeyim hocam. O zaman 250TL bosa gitti demek. Bugun yasadigim kacinci talihsizlik bilemiyorum. 1698586546 Nereden yukleyecegim linki var mi hocam?
  3. WörWind

Su an da EA playe sahibim, Steam'de ea play oyunlari gozukuyor fakat bu oyunlar EA App uzerinde gozukmuyor. Bundan dolayi hic bir oyuna erisim saglayamiyorum. Ne yapmam lazim? @Emmree hocam sizin bilginiz var mi bu konu hakkinda?
  4. WörWind

STEAM SON OYUNLARIMIZ!

Ben tek kisilik oyunlara para vermeyi dusunmuyorum bu saatten sonra. En mantiklisi ortak hesap almak (korsan harici). Size de oneririm. Sadece online oynayacaginiz oyunlari almak daha mantikli bu devirde. Onun disinda 250 TL'ye yillik EA play almak bence su an cok mantikli
  5. WörWind

Steam bakiyemi nakite çevirmek istiyorum.

Yuzde 20 indirimli steam bakiye satmaktan baska bir yontem gelmedi aklima. Illa kesinti olucak direkt o parayi gecirme sansiniz yok.
  6. WörWind

prime gaming fm23 hakkında yardım

eger verırse kalır 1693660405 gecen sene fm22 vermıstı. ayrıca amazon prıme dan aldıgın oyunlar uyelıgın bıtse bıle eger kı bır kere aldıysan sende kalıyor dıye bılıyorum
  7. WörWind

CS:GO crack yüzünden ban?

Bak yine düzgün okumamışsın "bana de deme" yazmışım burda önemli olan bana deyip dememen değil onu belirtmek istemiştim ama anlaşılmamış sanırım. :D
  8. WörWind

Kanka valla çok üst görüyorsun kendini sana neden alınayım ben tanımadığım etmediğin ne olduğu belirsiz bir kişilik bana istediğini dese ne fark eder? Bana de deme sen kimsin de birini kendinden üstte görüyorsun anlamadım söylesene?
  9. WörWind

Alt insan diyor hala koptum valla tamam kanka en zengin en kusursuz en çok bilen en iyisi sensin al şimdi bunla övün dur ne yaparsan da yap. 1691673697 İşte benimde demeye çalıştığım bu kullanan kullanır kimsenin karışmaya hakkı yok bence he eleştirir laf söyler ama bunu insanların...
  10. WörWind

Orada bir tık abartmışım ama demeye çalıştığım yapsan bile seni takmaz insanlar.
  11. WörWind

Allah aşkına aynı şey mi ne alaka cidden anlayamadım
  12. WörWind

Dönüp dolaşıp aynı noktaya çıktık yukarda ne yazmışım iyi oku. Demişim ki rtx 4090 alıpta crack uygulama kullanmak etik değildir yazmışım ama yine de adamın kendi fikri isterse kullanır isterse kullanmaz
  13. WörWind

Daha fazla tartışmaya girmeyeceğim uğraşılacak insan değilsiniz aynı böyle ara mahallelerde romanlar olur ya hiç çekilmez aynı öylesiniz tartışılacak insan değilsiniz siz kullanmayın oldu bitti kullanana da laf diyebilirsiniz hiç sorun yok insanlar sen dedin diye kullanmayacak değil zaten. Her...
  14. WörWind

Benim seninle ne derdim olabilir ki bir şey yazmışsın bende karşı olarak bir şey yazdım çok boş konuşuyorsun 1691596284 He kısa şekil anlat demişsin eğer çok istiyorsan anlatayım İnsanların crack kullanıp kullanmaması seni bağlamaz.
  15. WörWind

Okuma kanka banane ne yapabilirim sen okumadın diye ağlıyımmı şimdi bir şey yazıyorsun karşı olarak bir yorum yazıyorum okumuyorsan yapıcak bir şey yok seviyeni belli ediyorsun. 1691562942 Şaka gibi eleman cidden kendi söylediği şeyin arkasında durmuyor bile.
  16. WörWind

Steam Hesabı Ne kadar

O bir şey ifade etmiyor o içindekin oyunların değeri diye biliyorum.
  17. WörWind

Küçükken crack oyun oynadığım var onları da ben indirmiyordum yani bilmiyordum 7-8 yaşlarındaydım pcyi aldığımdan beri bir tane bile crack oyun yüklemedim Tlauncher hariç ben bunu kendim crack kullandığım için demedim. Ayrıca dağdan yeni mi indin falan hayırdır sana mı sorucam istersem her şeyi...
  18. WörWind

Ne alaka anlamadım hocam crack kullanan kullanır karışma lüksümüz yok buna.
  19. WörWind

Steam hesabım kaç tl eder

O tarz bi olay var galiba tam bilmiyorum ama demeye çalıştığım o siteden bakarak hesap değeri anlaşılmaz hocam.
Top Bottom