STEAM SON OYUNLARIMIZ!

BediS

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhabalar Steam'in yaptığı değişikliklerden haberdarız son oyunlarımızı alıyoruz. Bu oyunu KESSSSSİNLİİKKKLE almalısın dediğiniz oyunlar hangileri?
Ben şahsen değişimden önce;
-Batman: Arkham Collection
-The Walking Dead: The Telltale Definitive Series

oyunlarını almadıysanız özellikle şu anda hem de indirimeyken almanızı şiddetle öneririm. Sizinde bu şekilde düşündüğünüz oyunları aşağıya yazarsanız sevirim.

indirimde değil ama:

Merhabalar Steam'in yaptığı değişikliklerden haberdarız son oyunlarımızı alıyoruz. Bu oyunu KESSSSSİNLİİKKKLE almalısın dediğiniz oyunlar hangileri?
Ben şahsen değişimden önce;
-Batman: Arkham Collection
-The Walking Dead: The Telltale Definitive Series

oyunlarını almadıysanız özellikle şu anda hem de indirimeyken almanızı şiddetle öneririm. Sizinde bu şekilde düşündüğünüz oyunları aşağıya yazarsanız sevirim.
Ben tek kisilik oyunlara para vermeyi dusunmuyorum bu saatten sonra. En mantiklisi ortak hesap almak (korsan harici). Size de oneririm. Sadece online oynayacaginiz oyunlari almak daha mantikli bu devirde. Onun disinda 250 TL'ye yillik EA play almak bence su an cok mantikli

ben böyle bitirdim sezonu
Screenshot_2.png

Bir arkadaşla beraber a way out alınmalı 40tlye birdaha bulunacağını düşünmüyorum

Titanfall 2 alın hikayesel olarak bence güzel

payback ve 2015 öneririm fiyatlarına göre güzel heatta alabilirsin most wanted 2012 eskidi artık oynanış olarakta tatmin etmiyor

önceden almıştım iyiki almışım
bende steamdaki kasaları satarak aldın 70 küsüre 2 3 gün evvel şimdilik sadece r6 readyornot takılıyorum :D

indirimde değil ama:
Gamepassde doom eternal var ama sence alınmalı mı?

Gamepassde doom eternal var ama sence alınmalı mı?
Hikayesini oynayıp dahada girmem diyorsanız gamepass'ten oynamak yeterli. Benim gibi oyunun delisiyseniz Deluxe Edition alıp yüzlerce saat oynayabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,825
Üyeler
184,504
Son üye
EnesKzl
Geri