Arama sonuçları: *

1. D

BİTTİ Epic Games EA Play 35,19₺

Geforce now aldım daha yeni yıllık da hocam 60 fps üstü oynatmıyor mu oyun bana göre kasıyor gibi geliyor internet hızım 1000 mbps
  2. D

BİTTİ Epic Games EA Play 35,19₺

Pro versiyon yıllık ne kadar
  3. D

Steam cüzdan hırsızlığı

Hesap patlamış senin geçmiş olsun CS falan girilmiş mi yarın öbür gün Vac owerwatch da yiyebilirsin çünkü
  4. D

Steam cüzdan hırsızlığı

Uygulamaya gir mobilden sağ en alt köşede 4 çizgi var tıkla oradan aşağı kaydır ekranı destek var orada satın alımlara gir gör neler alınmış iade başlatılabilirse iade başlat
  5. D

Steam cüzdan hırsızlığı

Destek kısmına giriyorsun oradan
  6. D

Steam cüzdan hırsızlığı

Hocam destek kısmına gir satın alımlara bak eğer iade aktifse karşı hediye alan alıcının onaylamasina gerek yoksa direk iade et paranı geri al
  7. D

Steam indirme işlemim neden kesik kesik ilerliyor?

Neredeyse herkese oluyor normal denilebilir
  8. D

Ucuza steam oyun key nereden alınır

Kabasakal online a bir bak mortalkombat 11 85 tl idi geçen
  9. D

GameSatış güvenli mi?

Al al hayırlı olsun
  10. D

Mail adresi ile satın alınmış hesap geri alınabilir mi?

Hocam hesap patlaktir dikkat et geri çekerler o siteye güvenme asla
  11. D

GameSatış güvenli mi?

500 e Steam hesabı aldım birde 1100 e sorun yoktu 1722360445 5 dk ya gelir en kötü desteğe yaz gelmedi diye yardımcı olurlar
  12. D

GameSatış güvenli mi?

15 bin TL ye 60 bin TL envanterli Steam hesabı aldım hesap patlak çıktı ters ibraz lı satıcı haklı bulundu 15 bin TL püf oldu bir anda soğuk su ardından yarasın
  13. D

GameSatış güvenli mi?

Güvenilir kendi mağazaları diye biliyorum İtem vb satışlarıda yapıyorlar 1722359884 Ama size tavsiyem o sitede İtem hariç oyun hesabı vb şeyler almayın satıcı tarafını. Tutuyorlar
Top Bottom