Arama sonuçları: *

1. ensbhdr55

STEAM PES 2021 hangi versiyonu almalıyım ?

Aynen böyle ama eskiden Ronaldo ve messi verdiler icon o yüzden 2 tane iconun olacak zaten , icon da olsa leş gibi oynuyolar bazen anlam veremiyosun ben hiç anlamam kardeşim oynuyor benim pcde. Futbolla aram yok. Ama şimdiki aklımız olsa barça almazdık biz barçadakileride gelecek sanıyorduk...
  2. ensbhdr55

Ne kusuru :) özetle ucuza 3000 gold geliyor. 30 tane paket açabiliyosun. Güzel oyuncular içeren. 2 tane takımın var birisi orjinal manchester. Diğeri senin takımın , senin takımı düzenleyebiliyosun icon oyuncular o senin düzenlenebilir takıma geliyor.
  3. ensbhdr55

Edition alıyorsun ya ? Myclubdao takıma ek hiç bir şey yapamıyorsun onu söyliyim sadece , 3000 gold geliyo ekstra ucuza gelmiş oluyor. Bşrde haftada bir falan 25 bin gp sözleşme bileti vs veriyor. My clubda takımın oluyo , manchester united o gün o tarihte nasılsa öyle oluyor oyuncun ekleyip...
  4. ensbhdr55

Oyunu aldığın zaman zaten icon messi ve icon Ronaldo verecek başka edition alırsan onun da iconunu almış olursun beckham vardı sanırım yada başkası o editionu al bence
  5. ensbhdr55

AK-47 Neon Devrimi (Az Aşınmış) Nereden Satabilirim?

Sıkıntı yok ETH veya BTC olarakta çekerim ama bazı sitelerde level olayı var. Yepyeni hesap ile çekim yapamıyosun bu sitede de varmı böyle bi özellik onu kesin biliyor musun hocam ?
  6. ensbhdr55

Herhangi bir hesap leveli veya o sitede daha önce bir işlem yapmak gerekiyor mu ? Mesela yepyeni bir hesap açtım , itemi attım direk çekebiliyor muyum ?
  7. ensbhdr55

Arkadaşlar biliyorum. Bynogame dışında başka platform var mı diye soruyorum karta çekmek için.
  8. ensbhdr55

Steamde zaten hocam , Banka kartına çekmek için danışıyorum.
  9. ensbhdr55

Merhabalar Hayırlı geceler. Kadir geceniz mübarek olsun. Arkadaşlar bu skini almak isteyen ( bynogame üzerinden) , veya bu skini satabileceğim nakite çevirebileceğim bir platform (bynogame harici) var mıdır ?
Top Bottom