Barcelona Edition alabilirsin. MyClup ta tonla top, para falan veriyor bir de ikonik messi veriyordu.PES 2021 alacağım fakat takımlardan hangisinin ne özelliği var bilmiyorum. Ne önerirsiniz ?
Ronaldoyla oynamayı daha çok seviyorum , vazgeçirecek kadar artısı var mıdır ikisi arasında ?Barcelona Edition alabilirsin. MyClup ta tonla top, para falan veriyor bir de ikonik messi veriyordu.
Juventus Edition hakkında bir bilgim yok.Ronaldoyla oynamayı daha çok seviyorum , vazgeçirecek kadar artısı var mıdır ikisi arasında ?
Teşekkürler hocam ilgilendiğiniz için .Juventus Edition hakkında bir bilgim yok.
Para yatırmadan alıcam hocam o yüzden attınız galiba konuyu steamdeki düşen kasalarla falan 30 tl yapmıştım teşekkürler yine de.Pes 2021 Playstore da 14TL
Arkadaşlar oyun playstore da 14 tl 'ye düşmüş alınabilir bakın isterseniz. Pes22 çıkacağından düşmüş sanırım steam indirimlerinde de düşer herhalde bekleyip alabilirsiniz.forum.donanimarsivi.com
Standart edition 14TL diğer paketleri 65TL . Steam üzerinde Takım editionları 18 lira.Pes 2021 Playstore da 14TL
Arkadaşlar oyun playstore da 14 tl 'ye düşmüş alınabilir bakın isterseniz. Pes22 çıkacağından düşmüş sanırım steam indirimlerinde de düşer herhalde bekleyip alabilirsiniz.forum.donanimarsivi.com
Oyunu aldığın zaman zaten icon messi ve icon Ronaldo verecek başka edition alırsan onun da iconunu almış olursun beckham vardı sanırım yada başkası o editionu al benceTeşekkürler hocam ilgilendiğiniz için .
United edition mı almalıyım yani ?Oyunu aldığın zaman zaten icon messi ve icon Ronaldo verecek başka edition alırsan onun da iconunu almış olursun beckham vardı sanırım yada başkası o editionu al bence
Edition alıyorsun ya ? Myclubdao takıma ek hiç bir şey yapamıyorsun onu söyliyim sadece , 3000 gold geliyo ekstra ucuza gelmiş oluyor. Bşrde haftada bir falan 25 bin gp sözleşme bileti vs veriyor. My clubda takımın oluyo , manchester united o gün o tarihte nasılsa öyle oluyor oyuncun ekleyip çıkaramıyosun direk united kadrosu ile oynican yada oluşturduğun takım ile devam ediceksin. Unitedddan hiç bi oyuncu alamıcaksın gelen icon dışında. Bunları biliyor muydun bilmiyorumUnited edition mı almalıyım yani ?
Hiç bilgim yok hocam online hakkında biraz araştırmalıyım galiba bu kadar detaylıysa erken açmışım sanırım konuyu biraz kusura bakmayınEdition alıyorsun ya ? Myclubdao takıma ek hiç bir şey yapamıyorsun onu söyliyim sadece , 3000 gold geliyo ekstra ucuza gelmiş oluyor. Bşrde haftada bir falan 25 bin gp sözleşme bileti vs veriyor. My clubda takımın oluyo , manchester united o gün o tarihte nasılsa öyle oluyor oyuncun ekleyip çıkaramıyosun direk united kadrosu ile oynican yada oluşturduğun takım ile devam ediceksin. Unitedddan hiç bi oyuncu alamıcaksın gelen icon dışında. Bunları biliyor muydun bilmiyorum
Ne kusuru özetle ucuza 3000 gold geliyor. 30 tane paket açabiliyosun. Güzel oyuncular içeren. 2 tane takımın var birisi orjinal manchester. Diğeri senin takımın , senin takımı düzenleyebiliyosun icon oyuncular o senin düzenlenebilir takıma geliyor.Hiç bilgim yok hocam online hakkında biraz araştırmalıyım galiba bu kadar detaylıysa erken açmışım sanırım konuyu biraz kusura bakmayın