STEAM PES 2021 hangi versiyonu almalıyım ?

berattzl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
266
PES 2021 alacağım fakat takımlardan hangisinin ne özelliği var bilmiyorum. Ne önerirsiniz ?

Para yatırmadan alıcam hocam o yüzden attınız galiba konuyu steamdeki düşen kasalarla falan 30 tl yapmıştım teşekkürler yine de.

Standart edition 14TL diğer paketleri 65TL . Steam üzerinde Takım editionları 18 lira.

Teşekkürler hocam ilgilendiğiniz için .
Oyunu aldığın zaman zaten icon messi ve icon Ronaldo verecek başka edition alırsan onun da iconunu almış olursun beckham vardı sanırım yada başkası o editionu al bence

Oyunu aldığın zaman zaten icon messi ve icon Ronaldo verecek başka edition alırsan onun da iconunu almış olursun beckham vardı sanırım yada başkası o editionu al bence
United edition mı almalıyım yani ?

United edition mı almalıyım yani ?
Edition alıyorsun ya ? Myclubdao takıma ek hiç bir şey yapamıyorsun onu söyliyim sadece , 3000 gold geliyo ekstra ucuza gelmiş oluyor. Bşrde haftada bir falan 25 bin gp sözleşme bileti vs veriyor. My clubda takımın oluyo , manchester united o gün o tarihte nasılsa öyle oluyor oyuncun ekleyip çıkaramıyosun direk united kadrosu ile oynican yada oluşturduğun takım ile devam ediceksin. Unitedddan hiç bi oyuncu alamıcaksın gelen icon dışında. Bunları biliyor muydun bilmiyorum

Edition alıyorsun ya ? Myclubdao takıma ek hiç bir şey yapamıyorsun onu söyliyim sadece , 3000 gold geliyo ekstra ucuza gelmiş oluyor. Bşrde haftada bir falan 25 bin gp sözleşme bileti vs veriyor. My clubda takımın oluyo , manchester united o gün o tarihte nasılsa öyle oluyor oyuncun ekleyip çıkaramıyosun direk united kadrosu ile oynican yada oluşturduğun takım ile devam ediceksin. Unitedddan hiç bi oyuncu alamıcaksın gelen icon dışında. Bunları biliyor muydun bilmiyorum
Hiç bilgim yok hocam online hakkında biraz araştırmalıyım galiba bu kadar detaylıysa erken açmışım sanırım konuyu biraz kusura bakmayın

Hiç bilgim yok hocam online hakkında biraz araştırmalıyım galiba bu kadar detaylıysa erken açmışım sanırım konuyu biraz kusura bakmayın
Ne kusuru :) özetle ucuza 3000 gold geliyor. 30 tane paket açabiliyosun. Güzel oyuncular içeren. 2 tane takımın var birisi orjinal manchester. Diğeri senin takımın , senin takımı düzenleyebiliyosun icon oyuncular o senin düzenlenebilir takıma geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,841
Üyeler
184,348
Son üye
Ali12345
Geri