Neler Yeni

STEAM PES 2021 hangi versiyonu almalıyım ?

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu
Ne kusuru :) özetle ucuza 3000 gold geliyor. 30 tane paket açabiliyosun. Güzel oyuncular içeren. 2 tane takımın var birisi orjinal manchester. Diğeri senin takımın , senin takımı düzenleyebiliyosun icon oyuncular o senin düzenlenebilir takıma geliyor.
Anladığım kadarıyla online için 2 takım oluyor biri kendi takımımız sıfırdan diğeri ise aldığımız paketin takımı paketle gelen takımda herhangi bir oynama yapamıyoruz kendi kendine güncelleniyor kendi takımımıza da icon messi ve ronaldoyu getirebiliyoruz sanırım barcelonayı önerenler icon messiyi daha çok geliştirilebilir olduğu için öneriyorlar sanırım doğru anlamış mıyım hocam ?

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Anladığım kadarıyla online için 2 takım oluyor biri kendi takımımız sıfırdan diğeri ise aldığımız paketin takımı paketle gelen takımda herhangi bir oynama yapamıyoruz kendi kendine güncelleniyor kendi takımımıza da icon messi ve ronaldoyu getirebiliyoruz sanırım barcelonayı önerenler icon messiyi daha çok geliştirilebilir olduğu için öneriyorlar sanırım doğru anlamış mıyım hocam ?
Aynen böyle ama eskiden Ronaldo ve messi verdiler icon o yüzden 2 tane iconun olacak zaten , icon da olsa leş gibi oynuyolar bazen anlam veremiyosun ben hiç anlamam kardeşim oynuyor benim pcde. Futbolla aram yok. Ama şimdiki aklımız olsa barça almazdık biz barçadakileride gelecek sanıyorduk. Messi ve Ronaldo zaten olduğu için , juventus yada barca almazdık şimdi olsa

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu
bi denede bana hediye et la para yok valoya yatırdım :( yağmacı vandal aldım
para yetse alayım hocam ama oyun almak varken neden skine para verirsiniz ki ben de onu anlamıyorum bir işe yaramıyorlar sonuçta görüntüden başka :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen böyle ama eskiden Ronaldo ve messi verdiler icon o yüzden 2 tane iconun olacak zaten , icon da olsa leş gibi oynuyolar bazen anlam veremiyosun ben hiç anlamam kardeşim oynuyor benim pcde. Futbolla aram yok. Ama şimdiki aklımız olsa barça almazdık biz barçadakileride gelecek sanıyorduk. Messi ve Ronaldo zaten olduğu için , juventus yada barca almazdık şimdi olsa
anladım hocam ben direk juventus paketini alacaktım ronaldo için ama bir sorayım dedim forumda iyi ki de sormuşum teşekkürler.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,573
İsim
Taha yücel
para yetse alayım hocam ama oyun almak varken neden skine para verirsiniz ki ben de onu anlamıyorum bir işe yaramıyorlar sonuçta görüntüden başka :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım hocam ben direk juventus paketini alacaktım ronaldo için ama bir sorayım dedim forumda iyi ki de sormuşum teşekkürler.
düşünmen yeter zaten şaka yaptım :D bilmem güzeldi aldım ilk kez valorantta bu kadar para yatırdım zaten pes almam için kol almam lazım bide ooo geçen almıştım indirimde sonra geri iade ettim nedense :D

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu
düşünmen yeter zaten şaka yaptım :D bilmem güzeldi aldım ilk kez valorantta bu kadar para yatırdım zaten pes almam için kol almam lazım bide ooo geçen almıştım indirimde sonra geri iade ettim nedense :D
Tercih meselesi hocam ben oyuna bile para vermedim bugüne kadar full kasa skin vb kasarak aldım oyunlarımı zaten çok fazla da oyunum yok :D

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,573
İsim
Taha yücel
Tercih meselesi hocam ben oyuna bile para vermedim bugüne kadar full kasa skin vb kasarak aldım oyunlarımı zaten çok fazla da oyunum yok :D
Benimde yok zaten çok oyunun aldığım oyunları hepsi zaten eski pcm kaldırmadğı için yeni pc alınca alıcam dediğim oyunlar oynucam diyip yeni pc aldım hiç oynamıyorum işte pubg felan bir hevesle almıştım hatta pc yi almadan önce indirimdeydi aldım :D

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Barcelona Edition alabilirsin. MyClup ta tonla top, para falan veriyor bir de ikonik messi veriyordu.
Pes 2021 alınca ve pes 2022 çıkınca ayrıyetten pes 2022 almam gerekecek mi ? Yoksa pes 2022 bana otomatikmen gelcek mi !

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,169
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Pes 2021 alınca ve pes 2022 çıkınca ayrıyetten pes 2022 almam gerekecek mi ? Yoksa pes 2022 bana otomatikmen gelcek mi !
Yok dostum öyle bir şey. Ayrıyeten alacaksın tabi ki. Ayrı oyunlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Berkay

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,134
İsim
Turuncu Keskin
Fark ettim, sağ tarafında böyle gözüküyordu.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    35.3 KB · Hit: 17
Top Bottom