Arama sonuçları: *

1. furkangorur

TROY KART VE HARÇLIK AVANS SORUNU

troy oldugu için steamda geçmemiştir. Sanal kart oluşturabiliyor musun?
  2. furkangorur

Cod mw serisi ve max payne serisi

yok. illegal yöntemler var.
  3. furkangorur

Microsoft hesabını nasıl kurtarırım?

mailin kuruluş tarihi ve maili kurarken girdiğin bilgiler ile TC kimlik bilgilerin uyuşuyorsa kurtarırsın. https://account.live.com/acsr bu formu doldurun
  4. furkangorur

İtem satiş dava açabilirmi?

eğer hesap geri alınma mevzusu ise size ilamsız icra açıp korkutacaklardır. Elinize kağıt geldikten sonra 7 iş günü içerisinde itiraz ederseniz bir şey olmaz.
  5. furkangorur

Playstore.com güvenilir mi?

seçenek.
  6. furkangorur

Playstore.com güvenilir mi?

evet yıllar önce kullanmıştım. TTNET faturana yansıtabiliyorsun
  7. furkangorur

Steam hesabim ne kadar eder sizce

Cs go varsa 400-500₺ belki.
  8. furkangorur

Bu Steam Hesabı Ne Kadar Eder ?

O site ile hiç anlaşılmaz 1714203495 Steamdp den bakmayın. 15k para koyduğum hesabı 3 ay önce 6k ya satamadım. Şuan 4 oyun 6k ediyor.
  9. furkangorur

Gamepass artık max 13 ay alınabilecek (geçmiş olsun)

Gamepass’in süresi Türkiye dahil 8 ülkede maximum 13 ay alınacak alınabilecek şekilde kısıtlandı. Diğer ülkelerde 36 ay alınabilecek.(a)
  10. furkangorur

Steam Yavaş indirmeye başladı

Sunucu değiştirin tr sunucusunda sıkıntı oluyor son günlerde
  11. furkangorur

Steam hesabım çalındı yardım edin

yıl 2024 olmuş hala nasıl çaldırabiliyorsunuz anlamıyorum. Hesabı satarken ilk mi verdiniz? yoksa sattıktan sonra mı geri almak istiyorsunuz.
  12. furkangorur

300 dolar degerinde steam hesabımı 7000 liraya Satiyorum ilgilenenler gelsin.

1200 dolarlık hesabi 8k ya satamadık bu hesabı 2k ya satamazsın.
  13. furkangorur

steamı iyi bilen bakabilir mi?

Öyle yapıyorum yine koleksiyon gözükmüyor fotoğraftaki gibi
  14. furkangorur

steamı iyi bilen bakabilir mi?

oluşturduğum listeler gözükmüyor. Bitirdiğim oyunlar vb. gibi koleksiyonlar yapmıştım fakat şimdi gizlediğim oyunlar dışındaki tüm oyunlar tek liste de gözüküyor. Fakat oluşturduğum listeler koleksiyonlarım kısmında gözüküyor. Soldaki kütüphane kısmında gözükmesi için ne yapmam lazım?
  15. furkangorur

🔥🔥STEAM KIŞ İNDİRİMLERİ BAŞLADI🔥🔥

daha işlenmemiştir.
  16. furkangorur

Xbox game pass para iadesi

160tl çektiğini söyleseydin yardımcı olmaya çalışırdım. 6TL çektiğini söylediğinde pek takmadım 6tl için değmez dedim yazmaya
  17. furkangorur

Xbox game pass para iadesi

6tl ye alıp bir kaç hafta kullanıp neden iade alıyorsun ki 6tlye su alınmıyor. 1702718355 abonelği aldıktan sonra en kısa sürede iptal edersen iade ederler
  18. furkangorur

EA Play dolara geçti geçmiş olsun.

1000tlye 1 yıllık ea play pro alabilirken şimdi 3000tl oldu. Sıra Epic gameste bana göre 2024 sonuna kadar diğer platformlarda dolara geçer. Microsoft ve ps store geçmeyebilir.
  19. furkangorur

cod mw2 steam e nasıl entegre ederim

steam eskiden battlenet üzerinden oyunu açardı fakat bu değişti. Değiştiğini için bunu yapamazsın.
  20. furkangorur

XBOX GAME ARALIK OYUNLARI AÇIKLANDI !!

remnant 2 çok iyi. Far cry 3den sonra bırakmıştım fc serisini.
Top Bottom