hesabım çalındı sekmesinden destek talebi oluşturuyorsun daha önce steamda kullandığın kart bilgilerini istiyor onu girmen lazım sonra ertesi gün maille sana yeni şifre gönderiyorlar girip kullanmaya devam ediyorsun panik yapmana gerek yokAlıntıyı görüntüle
Steam hasabim çalındı ve ben çok fazla desteğe girdim talep atamadım ne kadar beklemem gerek bilen varmı
Yaptım ama sonra iptal ettim yine aticaktin bu geldi geldiği içinde atamıyorum şuan ne kadar beklemem gerektiğini biliyormusun yoksahesabım çalındı sekmesinden destek talebi oluşturuyorsun daha önce steamda kullandığın kart bilgilerini istiyor onu girmen lazım sonra ertesi gün maille sana yeni şifre gönderiyorlar girip kullanmaya devam ediyorsun panik yapmana gerek yok
Bilmiyorum 2-3 saatte bir dene gece sıfırlanır muhtemelenYaptım ama sonra iptal ettim yine aticaktin bu geldi geldiği içinde atamıyorum şuan ne kadar beklemem gerektiğini biliyormusun yoksa
Knk ben yeni bilgisayar aldım ve bu işleri pek bilmiyorum link geldi bilmediğim için bastım sonra hesabımin şifresi meili ve telefon numarası tesgistiyıl 2024 olmuş hala nasıl çaldırabiliyorsunuz anlamıyorum. Hesabı satarken ilk mi verdiniz? yoksa sattıktan sonra mı geri almak istiyorsunuz.
Tamamdır yarın olmassa yazarım tekrarBilmiyorum 2-3 saatte bir dene gece sıfırlanır muhtemelen
Şeyde sorun var hak bitti ya benim derdim o hani ne zaman yenilenir onu bilmiyorum korkum oradaGeri alırsın merak etme. Bende de olmuştu aynısı 1 gün sonra yazdım aynı gün içinde dönüş yaptılar direk.
Tm peki sence yarın kaçta girip bakiyimAynı uyarıyı verdi bir gün sonra yolladım direk aldım hesabı. Endişe etmeye değmeyecek bir mesele yani.