Arama sonuçları: *

1. M

Ubisoft Xsolla Ödeme sorunu

Arkadaşlar Merhaba, Kredi kartımdan hiçbir şekilde ödeme yapamıyorum, limit olmasına, internet alışverişi açık olmasına rağmen xsolla denen berbat şey kod gönderdik diyor ama kod gelmiyor. Kredi kartı yerine normal hesabımdan ödeme yapmak istediğimde yapabiliyorum sorunsuz çekiyor, Ne...
  2. M

Oyun almak için kupon beklemek mantıklı mı?

Hepsi Ubisoft oyunları değil :)
  3. M

Oyun almak için kupon beklemek mantıklı mı?

Arkadaşlar selamlar, Epic Games'ten alınabilecek büyük çaplı oyunları Black Friday zamanında almıştım. Şu an istek listemde almayı düşündüğüm oyunlar var örnek vermem gerekirse Far Cry 5 ve 6 gibi bunlar dışında yine bir sürü oyun var. %33 kupon indirimi olmadığı için yüklü bir alışveriş...
  4. M

Ubisoft Kütüphanesindeki oyunların hangilerine sahip olunduğu nasıl anlaşılır?

Arkadaşlar ubisoft connect hesabımda gözüken oyunların çoğu epic games, steam, game pass'den gelen oyunlar, bazıları ise benim ubisoft üzerinden aldıklarım. Game pass'den gelen oyunları nasıl anlarım ? Epic games indirimlerinden alacağım ancak oyunu daha önce başka yerde aldım mı almadım mı emin...
  5. M

Epic Games satın aldığım oyunları kütüphaneme eklemedi

Oyunları satın aldığıma dair bir fatura gelmedi, işlem detaylarında bile gözükmüyor. 1704221582 Denedim ancak işlem detaylarında bile gözükmediği için satın alamadım heralde.
  6. M

Epic Games satın aldığım oyunları kütüphaneme eklemedi

Arkadaşlar dün akşam 1419 TL tutarında oyunlar satın aldım ödeme esnasında işlem uzun sürüyor lütfen ekranı kapatın size mail ile bilgi vericez diye mesaj aldım ve kapattım. Ödeme kredi kartımdan çekilmiş provizyonda duruyor. Oyunlar sepetimde, kütüphaneme eklenmedi. Müşteri hizmetlerine...
  7. M

7900 XTX Ekran kartı aldım Trendyol oyun kodu vermiyor

En uygun trendyol o yüzden oradan aldım. 33.500'e aldım. Trendyol yattı üstüne oyunun. Destek talebi açıyorum sürekli talep edemiyoruz diye yanıt verip iade oluşturuyorlar otomatik ekran kartı için. Kartı kullanıyorum herhangi bir sorun da yok iade etmek istemiyorum ama üstüne yattı adamlar oyunun.
  8. M

7900 XTX Ekran kartı aldım Trendyol oyun kodu vermiyor

Arkadaşlar Sapphire 7900 XTX Nitro+ ekran kartı aldım, ekran kartının hediyesi olan Avatar isimli oyunun kodunu talep ettim. Trendyol kodu veremediklerini söylemiş. AMD tarafına mail attım kod vermediklerini, satıcı firmaların kodu verdiğini kendilerinin bir şey yapamayacaklarını söylediler.
Top Bottom