Arama sonuçları: *

1. nightfall

Steam mobile tema değiştirme

Öyle gerçekten ama yapacak bişey yok ki adamlar tekel resmen uğraşmıyorlar
  2. nightfall

Çok kötü olmuş yaa ben iyi ki eski sürüme geri dönmüşüm, alıştığım için o kadar kötü gelmiyor tasarımı 😄
  3. nightfall

Demek ki alışamamış ilk başta o da 😂
  4. nightfall

Harbiden baya yavaş yaa sildim stabil sürüme döndüm. Sanki beta değil de alpha sürümü 🤦🏻‍♂️ 1663347577 Gerçekten fiverr'da 20 dolara uygulama yapan yazılımcılar daha güzelini yapardı ya, öyle ahım şahım bir uygulama da değil hâlbuki. Bu kadar yavaş olunca pek inceleme şansım olmadı, sıkıldım...
  5. nightfall

İyi ki sadece birkaç oyun oynuyorum o yüzden rahatım o konuda 😄 1663344242 Yazılımı yeni öğrenen birine verseler daha güzel açılış ekranı yapardı bu ne ya 😅
  6. nightfall

Teşekkürler, kaydoldum 👍🏻 Steam şöyle güzel, webview sayfaları falan olmayacak bir şekilde masaüstü uygulamasını da yenilese gerçekten iyi olacak
  7. nightfall

Sizce Yeniden Gta 5 Ücretsiz Olur Mu?

Epic'te kimi oyunlar defalarca tekrardan verildi ama nedense GTA V tekrar verilmeyecek gibi geliyor 😕
  8. nightfall

Steam ve epic games fark varmı

Ben Epic Games'i hâlâ kullanışsız buluyorum, daha çok yolu var. O yüzden Steam tavsiye ederim 👍🏻
  9. nightfall

WATCH DOGS 2, ARK, TOMB RAİDER'LI EPİC GAMES HESABI kaç TL?

50 liraya satılıyorsa iyi harbiden. Yani yoktan iyi anlamında, harçlık olur. Bende de üç dört hesap var da kimse almıyor, defalarca falancasatış sitesine koydum 😐 Arkadaşın dediği gibi hepsi bedava verilen oyunlar olduğu için bunlara sahip olamayan kişilerin olma oranı da az oluyor 😕
Top Bottom