Neler Yeni

Steam mobile tema değiştirme

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Öncelikle beta sürecindeki yeni steam görünümüne kavuşabilmek için (yeni dediğime bakmayın yine demode duruyor) beta programına katılmış olmak ya da 3. parti uygulamalardan steam mobili apk olarak yüklemek gerekiyor. Vereceğim linke play store hesabınızın bağlı olduğu mail ile giriş yapıp betaya katıldıktan yaklaşık yarım saat sonra uygulamaya güncelleme geliyor ve yeni görünümüne geçiyor. Ayrıca QR ile guardı geçebilme özelliğide var. Uygulama betada olduğu için stabil ve akıcı değil ona göre deneyin.

IOS linki

Ekler

• Screenshot_2022-09-16-17-54-56-201_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2022-09-16-17-54-56-201_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    332.2 KB · Hit: 123
  • Screenshot_2022-09-16-17-54-52-741_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2022-09-16-17-54-52-741_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    1 MB · Hit: 123
  • Screenshot_2022-09-16-17-54-48-827_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2022-09-16-17-54-48-827_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    727.7 KB · Hit: 115
  • Screenshot_2022-09-16-17-54-42-769_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2022-09-16-17-54-42-769_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    506.7 KB · Hit: 116
  • Screenshot_2022-09-16-17-54-24-945_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2022-09-16-17-54-24-945_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    229 KB · Hit: 126
Son düzenleme:

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Öncelikle beta sürecindeki yeni steam görünümüne kavuşabilmek için (yeni dediğime bakmayın yine demode duruyor) beta programına katılmış olmak gerekiyor. Bunu sadece play store üzerinden yapmak yeterli değil. Vereceğim linke play store hesabınızın bağlı olduğu mail ile giriş yapmanız ve betaya katıl demeniz lazım. Yaklaşık yarım saat sonra uygulamaya güncelleme geliyor ve yeni görünümüne geçiyor. Ayrıca QR ile guardı geçebilme özelliğide var. Uygulama betada olduğu için stabil ve akıcı değil ona göre deneyin.

Ben sadece Play Store üzerinden yapmıştım ve işe yaradı. Link vermenizdeki sebebi anlamadım.

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Teşekkürler, kaydoldum 👍🏻 Steam şöyle güzel, webview sayfaları falan olmayacak bir şekilde masaüstü uygulamasını da yenilese gerçekten iyi olacak

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Teşekkürler, kaydoldum 👍🏻 Steam şöyle güzel, webview sayfaları falan olmayacak bir şekilde masaüstü uygulamasını da yenilese gerçekten iyi olacak
Yıllardan beri gereken bir yenilik. Sadeliği severim ama teması çok eski moda duruyor bence.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yıllardan beri gereken bir yenilik. Sadeliği severim ama teması çok eski moda duruyor bence.
Steam tasarımı kültleşti bence değişse bile bir şey farketmez çünkü yıllardır yakında yenilenecek deniyor ve aynı tasarım üzerinde değişiklikler yapılıyor köşeli hatlar ve yazı fontları hariç gözle görülür fazla değişiklik olacağını sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke olsa hoşuma gitmiyor ama bu gidişle ortak kütüphane özelliği için gog kullanacağım en azından platformdan platforma geçince kafam karışmaz

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Keşke olsa hoşuma gitmiyor ama bu gidişle ortak kütüphane özelliği için gog kullanacağım en azından platformdan platforma geçince kafam karışmaz
İyi ki sadece birkaç oyun oynuyorum o yüzden rahatım o konuda 😄

Yazılımı yeni öğrenen birine verseler daha güzel açılış ekranı yapardı bu ne ya 😅
Screenshot_20220916_185920_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg

Son düzenleme:

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yazılımı yeni öğrenen birine verseler daha güzel açılış ekranı yapardı bu ne ya 😅
Alıntıyı görüntüle
Tek sorun o olsa keşke aşırı takılıyor bende cihazda 8+3 ram var telefon kafayı yiyor

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Tek sorun o olsa keşke aşırı takılıyor bende cihazda 8+3 ram var telefon kafayı yiyor
Bir de uygulama bug'lu. Bildirimler silinmiyor, okunsa bile "1 Bildirim" yazıyor. Mağaza sayfaları yüklenmesi uzun sürüyor vb. Milyar dolarlık şirketsin ama yaptığın uygulamaya, sunduğun hizmete bak...

Alıntıyı görüntüle
Gerçekten bu nedir ya...

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Harbiden baya yavaş yaa sildim stabil sürüme döndüm. Sanki beta değil de alpha sürümü 🤦🏻‍♂️

Bir de uygulama bug'lu. Bildirimler silinmiyor, okunsa bile "1 Bildirim" yazıyor. Mağaza sayfaları yüklenmesi uzun sürüyor vb. Milyar dolarlık şirketsin ama yaptığın uygulamaya, sunduğun hizmete bak...
Gerçekten fiverr'da 20 dolara uygulama yapan yazılımcılar daha güzelini yapardı ya, öyle ahım şahım bir uygulama da değil hâlbuki. Bu kadar yavaş olunca pek inceleme şansım olmadı, sıkıldım sildim 😅

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Gerçekten bu nedir ya...
Teşekkürler diye bir kısım var orada uygulamanın yapımında kullanılan açık kaynak kodları ve sahipleri yazıyor yorumsuz...

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Garip bir şekilde uygulama akıcılaştı sorunsuz kullanabiliyorum

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can