Arama sonuçları: *

1. oaK´

Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

eğer buraya bağlıysa daha vakit var
  2. oaK´

arkadaşlar 20 kasım dediler ama hangi zaman birimine göre olduğunu söylemediler, büyük ihtimal amerikadaki zamanbirimine göre 20 kasım falandır 21-22 kasıma kadar sarkabilir diye düşünüyorum
  3. oaK´

hocam galiba paranın kontrolü bizde olmayacağı için bizi daha da batağa sürüklermiş böyle bi durum, ben demiyorum tabii bunu bi yerden görmüştüm sanırım aklımda kalmış sebeplerini fln bilmiyom
  4. oaK´

öyle daha da vatarız
  5. oaK´

steam bakiyeme 1 kuruş bırakırsam dolara geçince nolur

ya he kanka 1 kuruşun 1 dolar olacak o nu mu bekliyorsun 1 kuruşun dolar karşılığı neyse o olacak 0.0035 cent yani
  6. oaK´

ÜCRETSİZ 3 AYLIK XBOX GAMEPASS METHODU

zor durumda değilse yapılacak bi şey değl bence ben lazım olunca item satıştan hesap alıyorm 10 TL'ye fln
  7. oaK´

Sizce profilimi nasıl inşa ederim?

teşekkürler hocam 1687371817 https://steamcommunity.com/id/olcayaak 2k puanım varmış buna yetti unlucky
  8. oaK´

Sizce profilimi nasıl inşa ederim?

hocam bu arkaplanı nereden alıyoruz güzelmiş baya link var mı
  9. oaK´

Xbox Game Pass Oyun Öneri Listesi Yapsam İlgi Görür mü?

capcutta kullansan daha iyi olur ama davinci profesyonel bi uygulama olduğu için yeterliliği daha fazladır bence hemde renk verme işleri davincide çok iyi tiktok kalitesiz bi ortam değilmiş tiktok kullanmaya başladıktan sonra anladım, çok gerizekalılar varda onları geçiyorum direkt ablasıyla...
  10. oaK´

düzenlemeye sen karar verirsin konu ile alakalı videoları tiktoktan izleyip kendi stilini kendin geliştir uygulama olarak hem kalitesi ile hem erişebilirliği ile öne çıkan davinci resolve öneririm beleş uygulama
  11. oaK´

1 dk sanırım, video düzenlemesi derken uygulama mı?
  12. oaK´

hayır kesinlikle tiktoktan yap daha fazla kitleye ulaşırsın, youtube shorts ve instagram reelste de paylaşabilirsin ileride sponsorluk bile alabilirsin bence
  13. oaK´

böyle bi şey yapacaksan tiktoktan yap kesinlikle
  14. oaK´

UCUZA CSGO PRIME HESAP NASIL ALINIR? [ÇÖZÜLDÜ]

hangi cashback hocam o bende nays varsa hesabım kilitli bakamadım
  15. oaK´

UCUZA CSGO PRIME HESAP NASIL ALINIR? [ÇÖZÜLDÜ]

ben papara cashbackler ile satın aldım geçen ay olması lazımd 200 TL'ye geldi bi bak istersen parasını nerdeyse çıkardı bile baya iyiymiş 1686257129 120 tl için riske atmaya değmez bence ya şimdi alsa cs 2 çıkana kadar bi kaç kasa düşürse cs 2 de değeri artacak diyorlar eğer öyle olursa en az...
  16. oaK´

Grand Theft Auto V'nin tekrardan ücretsiz olma ihtimali var mı?

o kadar kafam karıştı ki şu konuda sanırım 2. turda akpye oy vericem
  17. oaK´

hocam alıp daha ne yapacaksın o zaman oyunu dalga mı geçiyorsun allah aşkına kütüphanede izleyip ulan gta 5 aldım falan mı diyeceksin 1684184998 şaka gibiler ya
  18. oaK´

e gta 5i nasıl oynayacaktın dostum :D
  19. oaK´

gamepass alabilirsin bu durumda
Top Bottom