arkadaş 12 yaşında hocam firma boyutunda düşünecek kapasiteye sahip değil henüz tecrübesi olmadığından dolayıöyleymiş tamam
gamepass alabilirsin bu durumda1-2 ay oynayıp sıkılacağım oyuna niye para vereyim?
yapma yavRoblox mu? Saçma sapan bir şey!
gta 6 hikayeli oyun zaten evet online'ı var fakat ea ubisoft gibi deli gibi oyun içi içerik satmıyorlar ve 13 yıllık pc varsa gta 6 oynayamazsın zatenÜcretsiz oyunlardan para kazanılmıyor mu? Hem oyun içi alım satım fln...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden bir kanıt olmadan korsan kullandığımı iddia ediyorsunuz?
e gta 5i nasıl oynayacaktın dostumGamePass oyunları çok yüksek sistem istiyor. Benimki o kadar iyi değil.
hiç birşeye para verme o zaman sinemaya gitme gezme oyun oynama evde otur video izle bütün gün1-2 ay oynayıp sıkılacağım oyuna niye para vereyim?
hepsinin parası 'BOŞ'a gidiyor hep hephiç birşeye para verme o zaman sinemaya gitme gezme oyun oynama evde otur video izle bütün gün
hocam alıp daha ne yapacaksın o zaman oyunu dalga mı geçiyorsun allah aşkına kütüphanede izleyip ulan gta 5 aldım falan mı diyeceksinOynamak istediğimi hangi akıllı söyledi?
PUBG oynamak boş zaman. Ben çok fazla oyun SEVMİYORUM!kardeş sen gta pc falan boşver al bi telefon mobilde bir sürü ücretsiz oyun var bak PUBG mobile falan bile var mis gibi oyun oralarda takıl biz de boş boş para savurmaya devam edelim büyüyünce tekrar tartışırız