Bu yorumla 10 kat daha o emojiye benzedin.baya zekiymissin kanka ya sen
ozurdilerim.Bakın gerçekten sizlere hayret ediyorum! İnsan kendinden küçüklerle saygılı konuşacağına küçük düşüyor. bir şey demek istemiyorum. İstediğiniz kadar gelin üzerime! Umrumda falan da değil!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu yorumla 10 kat daha o emojiye benzedin.
bülent ersoy doğurursa anca üctersiz olurArkadaşlar Horizon Chase Turbo eskiden Epic Games'te ücretsiz. Bu sefer geçen günlerde gene Horizon Chase Turbo ücretsiz oldu. Grand Theft Auto V'de tekrardan ücretsiz olabilir mi?
saçma sapan düşünce tarzın yüzünden alay konusu oluyorsun.Bakın gerçekten sizlere hayret ediyorum! İnsan kendinden küçüklerle saygılı konuşacağına küçük düşüyor. bir şey demek istemiyorum. İstediğiniz kadar gelin üzerime! Umrumda falan da değil!
Oyun = boş zamanini keyifli hale getirir hesabın kötüyse pek iyi durmaz ama pubg mobileye hakaret ettirmem 6 yıllık oyuncusuyumPUBG oynamak boş zaman. Ben çok fazla oyun SEVMİYORUM!
yaparken keyif aldığımız hobimize para verdiğimiz için 'boş' oluyoruz sence sorun bizde mi ?Alakası yok! Alay etmek için yer arıyorsunuz! Özellikle sen!
onemlidegil?
bende benzemek istiyorumBakın gerçekten sizlere hayret ediyorum! İnsan kendinden küçüklerle saygılı konuşacağına küçük düşüyor. bir şey demek istemiyorum. İstediğiniz kadar gelin üzerime! Umrumda falan da değil!
Bu benim şahsi düşüncem. Zaten bakın ne yazmışım.yaparken keyif aldığımız hobimize para verdiğimiz için 'boş' oluyoruz sence sorun bizde mi ?
Bakın @Emre_kymk boş olduğunu düşünüyorum demişim? Boş dememişim!Oyunlara para harcamanın boş olduğunu düşünüyorum.