Arama sonuçları: *

1. P

3 aylık Game Pass'i ücretsiz

Günlük 5-6 saat ne olm mesai mi yapıyon ASKLJLDŞKHKLLKHŞDSŞAŞ
  2. P

3 aylık Game Pass'i ücretsiz

boş mezar görsen girersin ag
  3. P

Nvidia kullanıcılarına gamepass dağıtıyor (Irkçılık)

Mesele umurlarında olup olmaması değil ki biz tepki göstermezsek sıkıntı. Örnek veriyorum ben hayatımda bu hizmetlerini kullanmadım ve kullanacağımı da pek düşünmüyorum. Ama Guentemala'yı ülke olarak görüp benim ülkemi liste dışı tutarsa cehenneme kadar yolları var.
  4. P

Nvidia kullanıcılarına gamepass dağıtıyor (Irkçılık)

Canlı destek bir şeye yaramaz ama forumlarına mesaj atarak daha ciddi olduğumuzu gösterebiliriz. YÜKLENİN AGALAR SİZ TÜRKÇE YAZIN KENDİLERİ ÇEVİRİP OKUSUNLAR. https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/gfn-general-chat/20/544364/shame-on-you-nvida/ 1717407178 Benim sistemim iyi oyunları...
  5. P

...

Ulan şu boykotçuları anlamak için IQ'mu düşürmem gerekiyor. Bak şimdi güzel kardeşim şimdi maymuna anlatır gibi anlatacağım tamam mı? Şimdi sen Filistin için İsrail'i boykot ettin, tebrikler ne güzel bir davranışta bulundun. Bütün dünya sana minnettar. Peki ya bu savaş 5 yıl sonra unutacak ve...
  6. P

CS2 Vac Ban hemen mi atılır yoksa zaman geçtikten sonra da gelebilir mi?

Dalyarağa bak hem hile kullanıyor hem de bize kuduz diyor.
  7. P

CS2 Vac Ban hemen mi atılır yoksa zaman geçtikten sonra da gelebilir mi?

Hem oyun zevkimizin içinden geç hem de yorum bile kabul etme. İnşallah ban yersin.
  8. P

Yardım edin Epic hesabım çalındı

Tabi hocam hemen hesabını geriye alıyorum
  9. P

İsrail'i boykot etmek için

Yok Müslümansan senin savaşındır falan söylemlerinden çıkartıyorum. Şimdide de klasik ezikçe savunma "ses çıkarmadığımızı nereden biliyorsun" :D Baya gülüyorum size. Filistin'e gitmek için açığı internetten mi arıyorsunuz? Vay canına savaşmak, gitmek için ne büyük bir fedakarlık. Savaşacak olan...
  10. P

Merak etme Ben Türk Oğlu Türk'üm. Savaş çıkarsa bu topraklar için savaşır ve canımı, kanımı seve seve bu topraklar için ıslatırım. Türkiye Cumhuriyeti LAİK bir devlettir ama madem bu kadar iyi bir Müslümansın sana söz veriyorum gel Filistin'e uçak biletini ben alayım. Git orada çarpış, savaş...
  11. P

İsrail'i boykot edeceksen piyasaya çıkarttığı oyunları oynamayarak değil, piyasaya çıkarttığı oyunların karşısına DAHA İYİ OYUNLAR çıkartarak boykot edeceksin. Pastadaki payını almaya çalışacaksın ki gelirleri düşsün. Sen 1 kişisin ve Türkiye'de yaşayan bir Türk'sün. Senin paranın gücü...
Top Bottom