Arama sonuçları: *

1. thepublicman

Steam Aile Paylaşımıyla Artık 2 Kişi 2 Farklı Oyunu Aynı Anda Oynayabilecek!

Sonunda şunu getirdiler o kadar saçma bir kural vardı ki
  2. thepublicman

Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

pek sanmıyorum ama gelen tepkiler üzerine bir de kararı geri çektik diyorlarmış tam da indirim dönemi öncesi (imkansız ama ya tutarsa) :)
  3. thepublicman

Gamepass hakkında sorum var

eğer bir aydan fazla kullanacaksan şöyle yap eskiden oluyordu halen oluyor mu bilmiyorum örneğin 6 aylık live gold al sonra 1 aylık ultimate al otomatik üyeliğin süre sonuna kadar ultimate oluyor halen var mı bu bilmiyorum ben bu sekilde almıstım
  4. thepublicman

Xbox Gamepass'e Zam Gelebilir!!

Bu en fazla 3 yıllık olarak alınabiliyordu doğru mu? Ben 3 yıllık almıştım 6 ay geçti şimdi tekrar 3 yıllık veya 6 aylık alabilir miyim bilen bir arkadaş var mı zam gelmeden süreyi uzatalım :D PC için almıştım
  5. thepublicman

İndirimi Biten Oyunlar Zamlanıyor

Ben de bunu düşünüyorum ana hikayesi için almak istiyorum bir yandan firma bugüne kadar hep TL fiyatlarında çıkardığı oyunlarda çok güzel fiyatlar sundu bir yandan da arttırır mı acaba dedirtiyor. Cyberpunk'ı bile çıkardıkları ilk yıl 120 TL ye düşürdüler
  6. thepublicman

Oyun İndirirken bir süre sonra 0b/s oluyor ve internet tamamen gidiyor

Merhaba oyun indirirken şu şekilde bir problem var epic games-steam ve ubisoft connecte böyle bir sorun yaşıyorum örneğin indirmeye başladım x bir oyunu 5-10 dakika sonra internetim tamamen gidiyor (her şey dahil modem gitmiyor diğer cihazlarda gitmiyor) birkaç saniye sonra geri geliyor sonra...
  7. thepublicman

80 100 Tl Arasi Modem Almayi Düşünüyorum Tavsi̇ye Lazim

Upload hızını modemden çok mevcut internet altyapın belirliyor diye biliyorum
Top Bottom