Neler Yeni

Gamepass hakkında sorum var

Hanaz

80+ Gold
45 tl lik olan ile
30 tl lik olanın farkı nedir
Konsolum yok pc den oynuyorum

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
45 TL lik olan ile
30 TL lik olanın farkı nedir
45tl olanda ea games oyunları var 30 tl olanda yok diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

fifa gbi

Cihangir

80+ Gold
45 TL lik olan ile
30 TL lik olanın farkı nedir
45 tl lik te konsol oyunları var ve bulut sistem ile pc dende oynanıyor pc de olmayan oyunlar varsa oynanır mesela forza 1 ve 2, rdr 1

Cihangir

80+ Gold

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,155
İsim
Kadir
eğer bir aydan fazla kullanacaksan şöyle yap eskiden oluyordu halen oluyor mu bilmiyorum örneğin 6 aylık live gold al sonra 1 aylık ultimate al otomatik üyeliğin süre sonuna kadar ultimate oluyor halen var mı bu bilmiyorum ben bu sekilde almıstım

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
30 luk tada var
  • Üyelere özel indirimler ve fırsatlar
  • Oyun içi içerikler ve iş ortağı teklifleri gibi Ücretsiz Avantajlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka ayrıcalıklar bu ikisi ve konsolda kullanma özelliği

BGSGP

80+ Bronze
30 TL sadece PC içindir. EA Play üyeliği (pro değil) bulunur. Xbox Gold ile aylık verilen (iğrenç) oyunları ve aylık avantajlardan yararlanamazsınız. Bunun için Ultimate (45TL) almanız gerek. Ultimate'de PC, Konsol ve Xcloud (beta) var. Avantajlardan ve aylık verilen (iğrenç) oyunlara sahip olabilirsiniz. Konsolda EA Play (pro değil) üyeliğini de kazanmış olursunuz. (Normal sadece konsol için alırsanız EA Play gelmiyor.) Aklınızda takılan başka bir soru varsa sorabilirsiniz. Sorularınızı çözdüyse çözüm olarak da raporlayabilirsiniz ;)

Hanaz

80+ Gold
30 TL sadece PC içindir. EA Play üyeliği (pro değil) bulunur. Xbox Gold ile aylık verilen (iğrenç) oyunları ve aylık avantajlardan yararlanamazsınız. Bunun için Ultimate (45TL) almanız gerek. Ultimate'de PC, Konsol ve Xcloud (beta) var. Avantajlardan ve aylık verilen (iğrenç) oyunlara sahip olabilirsiniz. Konsolda EA Play (pro değil) üyeliğini de kazanmış olursunuz. (Normal sadece konsol için alırsanız EA Play gelmiyor.) Aklınızda takılan başka bir soru varsa sorabilirsiniz. Sorularınızı çözdüyse çözüm olarak da raporlayabilirsiniz ;)
Ultimateyi bi nevi dc nitro için aldım şimdi Eylül ayını pc olarak değiştireceğim ayrıca zahmet etmissiniz sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom