Arama sonuçları: *

1. uzayalkan

Eski EA hesabımdaki ilerlemeyi nasıl alabilirim ?

Dostum zaten farklı hesap linklediğim için ilerlemelerim kayboldu hesabı aktarmak istemiştim ve şimdi 6 ay sonra kaldırabilirsin diyor ve ilerlemelerim eski EA hesabında kaldı ona da erişimim var fakat steam bağlayamıyorum olay bu.
  2. uzayalkan

Kardeşim burada 1 saat gezindim yok.
  3. uzayalkan

Mail de yok ingilizce chatta yok kral varsa link sal
  4. uzayalkan

EA ile iletişime geçmek için 1 saattir EA canlı destek arıyorum bulamadım bir türlü. Var mı bir canlı desteği bunun illa mail mi atmam gerekiyor ?
  5. uzayalkan

EA app üzerinden giriş yapamıyorum giriş için kod yolluyor fakat kod postama düşmüyor bir türlü giremiyorum şuan hesabıma yardımcı olabilecek var mı ? 1698841013 Bunu çözdüm fakat şimdi ilerlemelerim kayboldu steam üzerinden oynuyordum ben steame farklı EA bağladım ve gitti ilerlemeler bunu...
  6. uzayalkan

EA Games doğrulama kodu gelmiyor?

Arkadaşlar EA hesabıma girmek istiyorum hesabınıza kod gönderdik yazın diyor da kod falan gelmiyor postama benim.
  7. uzayalkan

Numaramı değiştirdim Steam'e giremiyorum!

Çözdüm arkadaşlar steam destek ile.
  8. uzayalkan

Mobil guard falan onu istedi ona giremiyorum zaten bi talep oluşturdum bakalım
  9. uzayalkan

Nereden yazıyorum link var mı ?
  10. uzayalkan

Steam türkçe destek veriyor mu ?
  11. uzayalkan

Arkadaşlar numara değişkliği yaptım ve SMS gönderiyor sürekli steam fakat o smslere erişimim yok numara gitti yani nasıl gireceğim ben Steam'e ?
  12. uzayalkan

XBOX üzerinden Forza 5 indirdim fakat açılmıyor

Arkadaşlar FH5 indirdim xbox üzerinden fakat açılmıyor hiçbir hata falanda vermiyor sadece kapanıyor, sitedeki çözümleri falan denedim ama olmuyor.
Top Bottom