Neler Yeni

Eski EA hesabımdaki ilerlemeyi nasıl alabilirim ?

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
EA app üzerinden giriş yapamıyorum giriş için kod yolluyor fakat kod postama düşmüyor bir türlü giremiyorum şuan hesabıma yardımcı olabilecek var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

EA app üzerinden giriş yapamıyorum giriş için kod yolluyor fakat kod postama düşmüyor bir türlü giremiyorum şuan hesabıma yardımcı olabilecek var mı ?
Bunu çözdüm fakat şimdi ilerlemelerim kayboldu steam üzerinden oynuyordum ben steame farklı EA bağladım ve gitti ilerlemeler bunu nasıl düzeltebilirim ?

Son düzenleme:

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
EA ile iletişime geç, mail atarak. Senin yapabileceğin bir şey değil. Aynı sorunu bizim çocuklardan biri rockstar da yaşadı. Mail attı, mail üzerinden yönlendirdiler, çözdüler.

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
EA ile iletişime geç, mail atarak. Senin yapabileceğin bir şey değil. Aynı sorunu bizim çocuklardan biri rockstar da yaşadı. Mail attı, mail üzerinden yönlendirdiler, çözdüler.
EA ile iletişime geçmek için 1 saattir EA canlı destek arıyorum bulamadım bir türlü. Var mı bir canlı desteği bunun illa mail mi atmam gerekiyor ?

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
EA ile iletişime geçmek için 1 saattir EA canlı destek arıyorum bulamadım bir türlü. Var mı bir canlı desteği bunun illa mail mi atmam gerekiyor ?
EA tr için canlı destek kurmamıştır. Burayı zaten ne gözle gördükleri belli. Mailden daha sağlıklı olur.

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Kardeşim burada 1 saat gezindim yok.
1698920052385.png

oyun kısmından değil account tan bakıyorsun. Link accounts senin ihtiyacın zaten.

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
Alıntıyı görüntüle
oyun kısmından değil account tan bakıyorsun. Link accounts senin ihtiyacın zaten.
Dostum zaten farklı hesap linklediğim için ilerlemelerim kayboldu hesabı aktarmak istemiştim ve şimdi 6 ay sonra kaldırabilirsin diyor ve ilerlemelerim eski EA hesabında kaldı ona da erişimim var fakat steam bağlayamıyorum olay bu.

Top Bottom