Arama sonuçları: *

1. xxxZAURxxx

Kapalı

Ya anlıyorum şimdi sen bizim yerimizde ol ve düşün. Steam hesabını adam etmek için baya uğraşmışsın para yatırmışsın vs. Tanımadığın biri böyle heveslendirici konu açıyor ve kanıyorsun işte katılıyorsun üye oluyorsun, Bir dümen dönüyor hooop hesap bitti gitti.
  2. xxxZAURxxx

Kapalı

Ne söylüyorum peki? Dedim mi problem çıkıyor? Steam hesaplarını o kadar değişik üsullerle çalıyorlar ki adamın aklı gider. Senin verdiğin hesabı bilgisayarımızda çalıştırırsak kendi hesabımızın çalınma riski olabilirmi, olmazmı ondan emin değiliz. Tamam aile için kişiler ararsında sadece...
  3. xxxZAURxxx

Kapalı

Sadece bu bile beni aileye katılmaktan vazgeçtirir. (Steamın kuralları gereği aileden en az birisinin hesabı sizin pcde açılması gerek) Başkasının nedir, ne değildir bilmediğim hesabını kendi PC'm de açmam. Bu yüzden söyledim.
  4. xxxZAURxxx

Kapalı

Steamde dolandırıcılar baya fazla. Katılmak isteyenler 99.5 defa düşünsün.
  5. xxxZAURxxx

Aktif Kalıcı Oyun arkadaşı arıyoruz

Ben normal dost felan görmedim şuana kadar. Herkes kendini düşünenin önde gideni.
  6. xxxZAURxxx

Aktif Kalıcı Oyun arkadaşı arıyoruz

Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki, ne doğru düzgün arkadaş nede dost bulabiliyoruz. İşe giriyorsun ha dedin arkadaşlarım oldu artık şakalaşalım felan adam ayarı kaçırıyor eğlencenin sonu savaşa dönüyor. Ha dedin belkide bunun tipi böyle başkasıyla dost olurum bende, oluyorsun 3 gün sonra senden...
  7. xxxZAURxxx

Hesabımı kgb ajanları ele geçirdi sanırım

Cahil değilsinde değişmiyorsa arkadaşların dediği gibi desteğe yaz profilinden onlar halleder.
  8. xxxZAURxxx

Hesabımı kgb ajanları ele geçirdi sanırım

İsim olarak Ördek Türkmen yazmışlar. Bu arada değiştir emaili felan ne kadar çıkış yapılmamış hesabını kurtarmaya bak. 1748194225 KGB ajanı ne yapıcak senin oyunlarını? Ukrayna savaşı bitti sana mı savaş açtı?😂 Epic games yönetiminin arka kapısını bulmuş bunlar. Oradan kontrol ediyorlar...
  9. xxxZAURxxx

Epic Games'in vereceği gizemli oyun Dragon Age: Inquisition GOTY oldu.

Oyun sayfasında resim varya Keloğlan haykırdım lan :D ahahsgahgshs Edit - diğerinin bıyığına bak lan ahahahahhshsdh
  10. xxxZAURxxx

Epic gamesten rdr 2 aldım fakat oynayamıyorum

En iyisi sen epic destek ekibine yaz. Bir ara muhabbet ediyordum. Çok nazik insanlardır. Çeviri yapıp cevaplıyorlar sanırım
  11. xxxZAURxxx

Epic gamesten rdr 2 aldım fakat oynayamıyorum

Kardeş diyorki hesap kullanılıyor başka hesaptan dene. Çıkış yapmamış olabilirsin. Epic games başka bir sosial club hesabına bağlı diyor yani.
  12. xxxZAURxxx

Epic Games'ten satın alınan Origin oyunu açılmıyor

Origin değil ben Ubisoftla eşleştirmişim sorunsuz çalışıyor.
  13. xxxZAURxxx

Torrentten oyun indirdim lakin silemiyorum

Oyun dizinine klasörüne gidin. Orada Uninstal dosyası olacaktır. Olmazsa Oyun klasörüne Shift+Delete yapın enterleyin. Hata verirse Bilgisayarı güvenli modda başlatın Ve klasöre Shift + Delete uygulayın. Olmadı Bilgisayarı yakın ondan hayır gelmez :D ahdhshhs
Geri