aynen öyle reis bende metindede demiş olduğum gibi sadece leveli oyun sayısı hizmet yılı yüksek güvenebileceğim bir insan arıyorumSteamde dolandırıcılar baya fazla.
Katılmak isteyenler 99.5 defa düşünsün.
Sadece bu bile beni aileye katılmaktan vazgeçtirir.aynen öyle reis bende metindede demiş olduğum gibi sadece leveli oyun sayısı hizmet yılı yüksek güvenebileceğim bir insan arıyorum
Eskiden böyle değildi Steam yeni güncelleme ile eklemek istediğiniz kişi sizin evde oturuyor olması gerek ki bizde böyle bir şey yapamayacağımız için anca bu yöntemle ekleyebiliyoruz.Bu arada herhangibi bir steam hesabını herhangibi bir bilgisayarda çalıştırmak problem olmuyor.Sadece bu bile beni aileye katılmaktan vazgeçtirir.
(Steamın kuralları gereği aileden en az birisinin hesabı sizin pcde açılması gerek)
Başkasının nedir, ne değildir bilmediğim hesabını kendi PC'm de açmam. Bu yüzden söyledim
Aynen öyle.Bu yüzden sadece belli başlı güvenilir bir profili olan 1 tane hesap arıyorumbiri ban yerse tüm hesaplarda b an yiyor. herkesi toplamak sıkıntılı değilmi ?
Ne söylüyorum peki?Eskiden böyle değildi Steam yeni güncelleme ile eklemek istediğiniz kişi sizin evde oturuyor olması gerek ki bizde böyle bir şey yapamayacağımız için anca bu yöntemle ekleyebiliyoruz.Bu arada herhangibi bir steam hesabını herhangibi bir bilgisayarda çalıştırmak problem olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen öyle.Bu yüzden sadece belli başlı güvenilir bir profili olan 1 tane hesap arıyorum
Reis aile dolu 1 kişilik yer varNe söylüyorum peki?
Dedim mi problem çıkıyor?
Steam hesaplarını o kadar değişik üsullerle çalıyorlar ki adamın aklı gider.
Senin verdiğin hesabı bilgisayarımızda çalıştırırsak kendi hesabımızın çalınma riski olabilirmi, olmazmı ondan emin değiliz.
Tamam aile için kişiler ararsın da sadece 1 adet temiz profil aramanda bence sıkıntı var.
Ya anlıyorum şimdi sen bizim yerimizde ol ve düşün.Reis aile dolu 1 kişilik yer var
Kesinlikle katılıyorum hocam.Hesabımı inceleyebilirsin istiyorsan 10 level anime profilli yeni açılmış güven vermeyen bir hesabım olduğunu sanmıyorum.Ya anlıyorum şimdi sen bizim yerimizde ol ve düşün.
Steam hesabını adam etmek için baya uğraşmışsın para yatırmışsın vs.
Tanımadığın biri böyle heveslendirici konu açıyor ve kanıyorsun işte katılıyorsun üye oluyorsun,
Bir dümen dönüyor hooop hesap bitti gitti.
Niye öyle dedin ki 7 lvl anime profilli 2025 gün önce vac ban yemiş profilimle bakıştım şimdi üzdünKesinlikle katılıyorum hocam.Hesabımı inceleyebilirsin istiyorsan 10 level anime profilli yeni açılmış güven vermeyen bir hesabım olduğunu sanmıyorum.