Arama sonuçları: *

1. zPastwL

Steam profil önerisi

hocam pp uzun süredir öyle bi ara cs troll için kız profili yaptım onun dışında pek değişmedim ve güzel birşeyler olursa fena durmaz diye düşündüm pekte bilgim yok ne yapmalıyım diye güzel bir şey yapmak istesem kaç paraya patlar bana ve örnekler varmı nerden bakarım ucuz yollu profillere
  2. zPastwL

Steam profil önerisi

1498 var hocam
  3. zPastwL

Steam profil önerisi

anlamadım ?
  4. zPastwL

Steam profil önerisi

hocam OGAAHNGHNUOAG arkadaşlarla bizim grup o
  5. zPastwL

Steam profil önerisi

steam hesabım aşağıda nasıl güzelleştirebilirim https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
  6. zPastwL

Steam'de aile paylaşımı olmuyor

steam kapatıp açsın muhtemelen aileye o yüzden katılamıyor
  7. zPastwL

Ayarlar>Arayüz>Steam Families Beta ayarı açıkmı eklemek istediğin arkadşında
  8. zPastwL

ailedeki arkadaşında eklemek istediğin arkadaşın eklimi
  9. zPastwL

STEAM HESABIM ÇALINDI

hocam destek attım benimde çalınmıştı şuan için 5k ₺ yatırdım steamdb 243 dolarlık hesap ruslar çaldı destek attım kısa sürede yardımcı olundu geri aldım
  10. zPastwL

Blazing Sails mi Forza Horizon 4 mü?

aynen öyle hocam
  11. zPastwL

forza 5 te çektim fotoğrafı ayar yapıp boş boş araçları çekiyorum çok güzel oluyor 5dk bakışıp etrafta rastgele dolaşıyorum ama eğlenceli oyun
  12. zPastwL

forza sadece steam mağazasından ayrılacak epic games vs kalacak online gitmez heralde xboxa bağlı olduğu için
  13. zPastwL

yinede keyfinize bağlı hangisi size daha eğlenceliyse 1720477465 forza kötümü ? :D
  14. zPastwL

forza 4 kaldırıldıktan sonra birdaha gelmeyecek steam mağazasına oyun 5 ten daha eğlenceli keyfine bağlı ama blazing sails pek kitlesi yok gibi sarmaya bilir forza aç gir yanla çık şeklinde asla bıkmazsın bıkarsan gider daha sonra gelir oynar gidersin tekar ara ara girmelik çerezlik oyun
  15. zPastwL

Steam hesabı en hızlı nerden satılır ve hesabımın değeri tahmini kaç tl eder

Merhaba hesabımın toplam ederi ne kadara satılır steamdb calculatorda hesapladığında 233 dolar çıktı hesabı en hızlı ve güvenilir nerede kaça satabilirim ets 2 dlcler birkaç boya dlc hariç tüm haritalar ve modifiye paketleri var forza 4 full paket olarak almıştım
  16. zPastwL

Steam tam silinmiyor

hallettim silemedim hala ama farklı şekilde yükledim
  17. zPastwL

Steam tam silinmiyor

selamlar steam silip geri yükleyeceğim steam kaldırıyorum fakat dosyalarda obs virtual cam açık diyor silinmiyor nasıl yapabilirim yardım edebilirmisiniz
Top Bottom