Arama sonuçları: *

1. leroxy

VALORANT Tarihinin En Uzun Yama Notu - 3.0 Yama Notları

Kanka düzeltemiyorum. Bu kadar spoilera forum bile dayanamadı.
  2. leroxy

VALORANT Tarihinin En Uzun Yama Notu - 3.0 Yama Notları

Daha dinamik bir serbest oyun alanı oluşturmak için yetenek bedellerinin yanı sıra tüm ajanlar için bekleme sürelerini ve ulti bedellerini de değiştirdik. Genel itibarıyla, bazı ajanların pek fazla bedel ödemeden yetenekleriyle çok büyük etkiler bırakabildiğini fark ettik. Buradaki hedefimiz...
  3. leroxy

VALORANT - Mavi Ekran Sorununuz Çözüldü mü?

Başlıkta "Mavi ekran sorununuz çözüldü mü?" yazmışım. Neyse tamam yazın siz :D 1621925666 Bence gelmiş. Ben de 21.3.1 kullanıyorum. Güncelleyeceğim bugün.
  4. leroxy

E o zaman niye ikiniz de konuya boş yere yazdınız ki. Mavi ekran sorunu yaşayıp çözülenlere sormuştum..
  5. leroxy

Mavi ekran sorunu yaşıyor muydun?
  6. leroxy

Forumdaki tüm VALORANT oyuncularına sormak istiyorum. Gece gelen (22.20 gibi olan değil) son yamada oyundaki mavi ekran, mouse donması vb. sorunların çözüldüğüne dair birkaç info var. Sizin mavi ekran sorununuz çözüldü mü? Eğer çözüldüyse cevap vermenizi isteyeceğim iki şey var. 1- Sorunu...
  7. leroxy

VALORANT 2.08 Güncellemesi Yarın Yayınlanacak

Yeni gelecek için diyorsan kesinlikle değer. Çok güzel skin ve spreyler var. 1000VP yani satılmasa bile tahmini 48TL Tutacak bir şey karşılığında bu kadar fazla skin almak...
  8. leroxy

Yok. Hata düzeltmeleri var. 1619530300 @Sllent Bu arada daha kesin bile olmayan gelmesi mümkün olan sosyal değişikliklerin ikisinin de tutması, peki.. Kahin miyim neyim.
  9. leroxy

2.08 Yama Notları: https://playvalorant.com/tr-tr/news/game-updates/valorant-2-08-yama-notlari/
  10. leroxy

2.03 Yaması sonrası bir optimizasyon sorunu oldu evet, oyun içinde 300-400fps alan ben 200 civarı takılmaya başladım. Bilemeyiz. Şu anda Amerika ve Brezilya'da oyun kapandı ve yama yayınlanacak. Ancak halen yama notları ortalıkta yok. İlginç.
  11. leroxy

Etkilenebilir... Breeze'in ne kadar optimize bir harita olduğunu bilmiyoruz.
  12. leroxy

Clienti yeniden başlatmayı denedin mi. Hala var mı?
  13. leroxy

Nasıl bir sorundu? 1619526817 Abi madem maçtan attı yaptı etti o zaman desene herkeste oldu diye, kaldırsınlar kısıtlamanı.
  14. leroxy

+++++ 1619526488 Hoaydaa. Keşke içinden sövseydin abi 🙃
  15. leroxy

Talepler - VALORANT Destek Buradan geçmiş biletlere bakabilirsin. Bir talep gönder - VALORANT Destek Buradan yeni bir bilet açarak neden ban yediğini sorabilirsin abi. Büyük ihtimal uygunsuz davranışlar, takım trolleme vb. şeylerdendir. Kime küfür ettin abi o.O2
  16. leroxy

Hoaydaa Ne banı yedin abi XD
  17. leroxy

VALORANT 2.08 Güncellemesi Yarın Sabah Yayınlanacak! Yama Notlarının Gün İçerisinde Yayınlanması Planlanıyor Süreç: 1- 28.04.2021 Saat 01.00'da Rekabetçi Sıra Kapatılacak, Bu Sırada Maçta Olan Oyuncular Maçları Bitene Kadar Maçında Kalacak. Bir İptal Söz Konusu Değil. 2- 28.04.2021 Saat...
Top Bottom