Arama sonuçları: *

1. Johannes Erwin Rommel

Bir Agnostik olarak digerlerinin dusuncesini almak istiyorum.

Tartışan arkadaşlara söylüyorum senin inancın şöyle onun kanıtı var ben şurdaydım şuraya giderim demekle kimsenin inancından vazgeçeceği yok takım tutar gibi din savunuyorsunuz ve yaptığınız şey sizin inandığınız dine inanları bile dinden soğutuyor
  2. Johannes Erwin Rommel

Bir Agnostik olarak digerlerinin dusuncesini almak istiyorum.

Cidden bu konuda çok büyük bir boşluktayım doğru düzgün tartışabilecek konu olması beni mutlu etti kendimi hala Müslüman olarak tanımlıyorum Deizm bana saçma geliyor açıkçası yaratıcının yaratıp başıboş bırakmasını anlayamıyorum Agnostizm ise Agnostikler lütfen kusuruma bakmasın ama bence...
  3. Johannes Erwin Rommel

Din inancım yok düşüncelerim var.

Bu konu hakkında biraz daha internette gezdim ve herhangi bir bilgiye rastlamadım bu konu hakkında hatta yabancı forumlar Rommelin savaş kurallarına gayet saygılı olduğunu yazmışlar
  4. Johannes Erwin Rommel

Sana ve fikirlerine acıyorum dostum forumda bulabileceğin en büyük anti faşist belki de benimdir yeterince araştırma yaptığımı düşünüyorum dediğim gibi sadece savaş stratejilerini beğeniyorum profilinde h#tler olan adam onu destekliyor mu demek ?
  5. Johannes Erwin Rommel

Profilimde o adamın olması onu desteklediğim anlamına gelmiyor bunu anlayabileceğini düşünüyorum sadece savaş stratejilerini beğendiğim bir general
  6. Johannes Erwin Rommel

Savaş suçlarını desteklediğimi nereden çıkardın?
  7. Johannes Erwin Rommel

Kader demek senin ondan sorumlu olmadığın anlamına gelmez kaderini belirli ölçüde sen belirlersin
  8. Johannes Erwin Rommel

Hayatımda gördüğüm en saçma argüman
  9. Johannes Erwin Rommel

Nedir bu Liberalizm?

Konu niye tutmamış :peepo2:
Top Bottom