Neler Yeni

Din inancım yok düşüncelerim var.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Dušan Tadić

80+ Silver
Saygı duyarım ama öne sürdüğün argüman o kadar saçma ki. Atesit olmak için en son sebep bu olabilir yani.

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Buğra parlak
Sana bunu zor açıklayacağım nasıl anlatırım bilemedim.
Allah böyle bir gücü olduğundan yaptı.
Herkes gücünü göstermek ister her varlık.
Aslında bizim olmamız bence Allah'In gücü yettiğinden oldu kısacana yaratabildiği için biz bir sınavdayız
Bir şey anlamadıysan normal bunu anca anlatabilirim yazamam dilime uygun bir kelime gelmedi.

batuhanbb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Batu Sırık
Instagram
@batuknkcm
Allahın olduğuna inansım gelmiyor, olsaydı türkler böyle eziyet çekmezdi çocuk cinayetleri olmazdı.
Dostum argümanın bence de saçma. Ama Allah’a inanmak zorunda hissetme kendini. Hayat kısa ve tamamen senin istediğin gibi yaşa ve istediğini düşün. Başkalarının dediklerini de umursama. Belki konuyla pek alakası yok ama sadece yazmak istedim🙂

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Erwin rommel'in fransız çocuklarına yaptığı işkenceler? Sayısız insan suçu işlemesi ve fotoğrafında bu adamın olması?
Profilimde o adamın olması onu desteklediğim anlamına gelmiyor bunu anlayabileceğini düşünüyorum sadece savaş stratejilerini beğendiğim bir general

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Buğra parlak
Profilimde o adamın olması onu desteklediğim anlamına gelmiyor bunu anlayabileceğini düşünüyorum sadece savaş stratejilerini beğendiğim bir general
Bu adamı fotorafını koyman bile desteklediğin anlıma gelir, zaten demek ki iyi araştırma yapmamıssın

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom