Neler Yeni

Din kardeşimiz moruk.

Kara*

80+ Silver
yanlış yapmışsın amca oğlu karının elinden bastonu alıp sıradaki durak gelene kadar haşlama yapmalıydın lavukları

grasdiyas

80+ Silver
suriyeli komşu vardı çocuğa gıcık olmuştum tekme tokat dövdüm bebeyi babası kemerle kovalamıştı

grasdiyas

80+ Silver
ak az kalır anca 308. win yapıştırmalısın ki yediği zaman yığılıp kalacak

sınıra atıcan şundan bi 2 3 tane gördü suriyeliyi vuracak
Mesaj otomatik birleştirildi:

sınırdan geçenleri* (KAÇAK)

eneskaya6

80+ Silver
Yazdiklarinin haklilik payi var ama senin actigin bir kac konuya daha denk geldim genelde hikaye yaziyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
Vay terbiyesiz. din kardeşlerimize nasıl laf edersin bu ülke onlarında hakkı senin kafana bomba düşseydi sende kaçardın ölümüne reis yaşasın din kardeşlerimiz çekemiyorsan yallah İngiltere'ye vatanımızı bölemeyeceksiniz Amerikan uşağı (!)

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Otobüste, dolmuşta, tranvayda takside, avmlerde, sokaklarda, meydanlarda, restorantlarda, oyunlarda, sosyal ortamalrda ve olup olabilecek her yerde olan ve bize "Onlar din kardeşimiz ewuğueue" diye yedirdikleri o iğrenç insan demeye utandığım 20 milyondan fazla israf insan ne zaman geri gidecekler?

Görmekten bıktığım bu iğrenç varlıklar çok fazla canımı sıkmaya başladı sürekli bunları görmek sürekli bunlarla bir olay yaşamak sürekli bu iğrenç varlıklarla birlikte güzel ülkemde yabancı gibi hissetmekten nefret ediyorum artık ne zaman çözülecek bu durum acaba.

Örnek olarak bir dolmuşa biniyorum dolmuşta tek türk 3 kişiyiz şoför ben ve bir abi daha abi de benim gibi bu tarz kişiliksiz varlıklardan nefret eden biriydi dolmuşta o oturuyordu ben ayaktaıyım ve ağzına kadar dolu din kardeşlerimiz ile dolu bir şekilde yolculuk ediyorduk. Para uzatıyoruz para üstü gelmiyor cepliyorlar, bazıları para vermeden gizlice binip geri kaçıyorlar falan çok tilt bir olay gerçekten. Neyse işte elinde çocukla bir suriyeli kadın var çocuğu poşet gibi sallıyor tek kolunu tutmuş çocuğun kolu kırık gibi düşünün. Her neyse o türk abi kalktı kardeşim sen otur bu bilmemne çocuklarını ottturtma dedi beni çekti oturttu kendi çıktı dolmuştan. Meydan da dilenen kadın gelmiş beni azarlıyor; "Çekiiil kalk ben oturcaaak. Çocuk var çocuuk." Banane be çocuğundan yapmasaydın dedim. Arkamdaki başka bi din kardeşi ablacığım bastonuyla kafama tıklatıyor. "Ahlağsıızz, onun bunun çocuuu kalksanaa biz oturcaak." En son çok sinir bastı beni söve saya ineceğim yere geldim ve indim. Kadın arkamdan beni kötüledi yallah git hadi köpek diye sırıtıyordu. Tam dolmuş kapısının dibindeydi ibnelik olsun diye kendime çektim düşürdüm salağı kaçtım direk.

Hani artık bu tarz olaylar yaşamakatan ve kendi ülkemde ırkçılığa maruz kalmaktan bıktım usandım ne zaman çözülücek bu durumlar acaba bunlar yüzünden kendi ülkemden gitmek istiyorum fakat atamıza tüm gençler olarak söz verdik sözü bozmak istemiyorum ne olucak bu ülkenin hali aah aahh.
Din kardeşi diyorlar daha cumada bir tane suri görmedim

Top Bottom