Dediğin sözü anlamadım.yerim seni <3
Kısacana açıklar mısın?
Mantıksız bir argüman.Allahın olduğuna inansım gelmiyor, olsaydı türkler böyle eziyet çekmezdi çocuk cinayetleri olmazdı.
Sana ve fikirlerine acıyorum dostum forumda bulabileceğin en büyük anti faşist belki de benimdir yeterince araştırma yaptığımı düşünüyorum dediğim gibi sadece savaş stratejilerini beğeniyorum profilinde h#tler olan adam onu destekliyor mu demek ?Bu adamı fotorafını koyman bile desteklediğin anlıma gelir, zaten demek ki iyi araştırma yapmamıssın
:ASDASDASD
Diyelim ki senin cehenneme gideceğin belli (kaderinde bu var) Allah seni direkt cehennemde yaratsa ben belki cenneti kazanacaktım diyip isyan edecektin ama şimdi bir sınavdan geçip gittiğin için böyle şeyler diyemeceksin kader zor bir mevzu çokları bu yüzden dinden çıkıyorALLAH KADERİMİ BİLİYORSA NEDEN SINAVDAYIM
bunun cevabı çok basit. Teste giren kişi kendi sonucu bilmiyor da ondan. Bunu bende merak ediyordum neden direk cennet-cehennem e gönderilmedik diye soruyordum fakat cennete-cehenneme giden kişinin neden gittiğini bilmesi gerek.Seninde savaş suçlularını desteklemen saçma. Ne dersin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama testin sonuçlarını bilen bir kişi neden tekrar teste sokuyor
Knk ne alaka ya..Erwin rommel'in fransız çocuklarına yaptığı işkenceler? Sayısız insan suçu işlemesi ve fotoğrafında bu adamın olması?