Neler Yeni

Din inancım yok düşüncelerim var.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kısacana açıklar mısın?
Eğer dediğimden bir şey anlamadıysan normal burada yazarak ben anlatamam.
başka bir arkadaş dediğimi açıklarsa iyi olucaktır ama videoyu kısacana özetlerseniz sevinirim izleyemeyeceğim şuan malesef

yusuftheayay

80+ Bronze
Allahın olduğuna inansım gelmiyor, olsaydı türkler böyle eziyet çekmezdi çocuk cinayetleri olmazdı.
Mantıksız bir argüman.
Sen dünyada hiçbir fedakarlık zorluk çekmeden bir yere gelmiş insan gördünmü.
Milyarderi veya kariyerinde çok başarılı olan insanları araştır mesela.
Biz cennet gibi büyük bir şeyi hiçbir zorluk çekmeden nasıl kazanalım.
Allah kötü şeyleri engelleseydi bu seferde özgürlüğümüz irademiz elimizden alınıyor vs derdiniz.
En son olarak peygamberlerin çektiği zorluklara bak, eziyet çektirtmeseydi en sevdiği kullarına çektirtmezdi ama en büyük zorluklarla onlar karşılaştılar.
Fedekarlık yoksa zaferde olmaz.

BabaVoss7

80+ Silver
Yani sen daha çok inanmak istemiyosun kendini haklı çıkarmaya çalışıyomuşsun gibi geldi bana. burada da tartışılır elbet ama. yeterince bilgili biri çıksa bile inanacağını sanmıyorum yutubda milyon tane video var git izle yine inanmıyosanda saygılar yani. ama böyle basit şeylerlede meşrulaştırma bence...

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,820
İsim
Doruk
Bu adamı fotorafını koyman bile desteklediğin anlıma gelir, zaten demek ki iyi araştırma yapmamıssın
Sana ve fikirlerine acıyorum dostum forumda bulabileceğin en büyük anti faşist belki de benimdir yeterince araştırma yaptığımı düşünüyorum dediğim gibi sadece savaş stratejilerini beğeniyorum profilinde h#tler olan adam onu destekliyor mu demek ?

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
ALLAH KADERİMİ BİLİYORSA NEDEN SINAVDAYIM
Diyelim ki senin cehenneme gideceğin belli (kaderinde bu var) Allah seni direkt cehennemde yaratsa ben belki cenneti kazanacaktım diyip isyan edecektin ama şimdi bir sınavdan geçip gittiğin için böyle şeyler diyemeceksin kader zor bir mevzu çokları bu yüzden dinden çıkıyor

Flarys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammed Eyüp Akgün
Seninde savaş suçlularını desteklemen saçma. Ne dersin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama testin sonuçlarını bilen bir kişi neden tekrar teste sokuyor
bunun cevabı çok basit. Teste giren kişi kendi sonucu bilmiyor da ondan. Bunu bende merak ediyordum neden direk cennet-cehennem e gönderilmedik diye soruyordum fakat cennete-cehenneme giden kişinin neden gittiğini bilmesi gerek.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom