un1x
80+
- Reaksiyon skoru
- 138
Allahın olduğuna inansım gelmiyor, olsaydı türkler böyle eziyet çekmezdi çocuk cinayetleri olmazdı.
Allahın olduğuna inansım gelmiyor, olsaydı türkler böyle eziyet çekmezdi çocuk cinayetleri olmazdı.
Sana bunu zor açıklayacağım nasıl anlatırım bilemedim.
Allah böyle bir gücü olduğundan yaptı.
Herkes gücünü göstermek ister her varlık.
Aslında bizim olmamız bence Allah'In gücü yettiğinden oldu kısacana yaratabildiği için biz bir sınavdayız
Bir şey anlamadıysan normal bunu anca anlatabilirim yazamam dilime uygun bir kelime gelmedi.
Neden olmayasin ?ALLAH KADERİMİ BİLİYORSA NEDEN SINAVDAYIM
Dostum argümanın bence de saçma. Ama Allah’a inanmak zorunda hissetme kendini. Hayat kısa ve tamamen senin istediğin gibi yaşa ve istediğini düşün. Başkalarının dediklerini de umursama. Belki konuyla pek alakası yok ama sadece yazmak istedimAllahın olduğuna inansım gelmiyor, olsaydı türkler böyle eziyet çekmezdi çocuk cinayetleri olmazdı.
Profilimde o adamın olması onu desteklediğim anlamına gelmiyor bunu anlayabileceğini düşünüyorum sadece savaş stratejilerini beğendiğim bir generalErwin rommel'in fransız çocuklarına yaptığı işkenceler? Sayısız insan suçu işlemesi ve fotoğrafında bu adamın olması?
Bize ne bundan? Herkesin inancı kendine.Allahın olduğuna inansım gelmiyor, olsaydı türkler böyle eziyet çekmezdi çocuk cinayetleri olmazdı.
Bunu diyecek son kişisin bence.Dostum hiç bir düşünceye, olaya, kuruluşa, inanışa zorla inanmak zorunda değilsin, yoksa hayat zindan olur. Rahat bir yaşam süremezsin. Yoksa yoktur senin için, bitti.
Neden kişisel konuştun ki şimdi ben ne alaka, daha önce sohbetimiz oldu mu hatırlamıyorum, seni de ilk defa görüyorum.Bunu diyecek son kişisin bence.
Bu adamı fotorafını koyman bile desteklediğin anlıma gelir, zaten demek ki iyi araştırma yapmamıssınProfilimde o adamın olması onu desteklediğim anlamına gelmiyor bunu anlayabileceğini düşünüyorum sadece savaş stratejilerini beğendiğim bir general
Adam sana destek çıkmış, istediğini yapmakta özgürsün demiş?Bunu diyecek son kişisin bence.