Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Evrime İnanıyor musunuz?

İnanmıyorum. Çünkü evrim inançla alakalı değil, zaten olan ve bilinen bir şey. 7-8 sayfa yazının hepsini şu anda okuyamayacağım, elbet biri çoktan yazıp anlatmıştır ama ben yine de Evrim Ağacı kanalının evrim ile ilgili oynatma listesini buraya bırakayım. Evrimi dine göre yorumlayacaklar da...
  2. MeynnZenith

Ateizm Nedir, Ne Demektir?

"Kendini havalı sanmak için seçilen 'şey'." sözü beni her gördüğümde çok üzüyor. Evet, bir kesim var ki hiçbir şey bilmeden, araştırmadan izlediği filmlerin ya da duyduğu birkaç şeyin gazına gelerek Ateist oluyor ama bunu direkt her Ateist'e damga vurmak yanlış. Bu konuları ele alan, Tanrı...
  3. MeynnZenith

Soru "Felsefe ve bilim her ikiside varlığı açıklamaya çalışır."

Hocam sorularınızın sonuncusunda bir sorun yok değil mi? Benim bildiğim, felsefede cevaplardan daha çok sorular önemlidir. Ama soruda tam tersi yazıyor. Bir aklım karıştı. 3. soru da Thales'dir.
  4. MeynnZenith

Soru "Felsefe ve bilim her ikiside varlığı açıklamaya çalışır."

Bilim, varlığı var olarak kabul edip onun yapısını, anatomisini ve biyolojisini anlamaya çalışır; Felsefe, varlığı var ya da yok olarak kabul etmez (genel anlamda) ve varlığın biyolojik yapısını anlamaya çalışmaz, onun gerçekte var olup olmadığını ve ne olduğunu sorgular. Yani bu şekilde...
  5. MeynnZenith

Dünya Felsefe Gününüz Kutlu Olsun

Felsefe hocama sevgiler gönderiyorum, mıçtığım moku bile sorgular oldum teşekkürler hocam.
Top Bottom