Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

Evrime İnanıyor musunuz?

Peki Allah' a inanıyor musun? Şu cümlene göre inanmıyorsun? Kuranı görüyorum falan deme de
  2. RevDeisDou

Evrime İnanıyor musunuz?

Konu buna döndü, bilime karşı kanıtlı olmayan kitaplardan örnek veren mi dersin şuan olmuyorsa eskiden olmuyorcular mı dersin :D Al kanka maymun sigara içiyor
  3. RevDeisDou

Evrime İnanıyor musunuz?

Kanka bu nası mantık eskiden oluyorsa bir sebebi var demek. Sen bugün okula gidiyor musun? Gidiyorsan önceden niye gitmiyordun 2-3 yaşında? Senin yüzünden yaş ile evrimi aynı cümlede kullanmak zorunda kalıyorum suan linclenebirim .d
  4. RevDeisDou

Evrime İnanıyor musunuz?

Kanka kanatların niye yok niye ucmuyosun, uzun dişlerin yok neden yok. Söylediğin şey bu kadar saçma işte
  5. RevDeisDou

Evrime İnanıyor musunuz?

Derste hocadan gizli zor yaziom ondan
  6. RevDeisDou

Evrime İnanıyor musunuz?

Demek istediğim şey bu değildi eve geçince açıklayacağım
  7. RevDeisDou

Evrime İnanıyor musunuz?

Ya lisede öğreniyorsun çöl tilkisi ve kar tilkisi ayrı hayvan mi mesela?
  8. RevDeisDou

Evrime İnanıyor musunuz?

Adaptasyon ile evrimi karıştırıyor insanlar hala. Lise biyoloji önemli
  9. RevDeisDou

Evrime İnanıyor musunuz?

Her hayvanın zeka seviyesi farklı. Günümüzde yunus, maymun ve türevleri diğer canlılara göre bariz daha akıllılar. Hatta gerçek mi bilmiyorum ama bir gorile işaret dili bile öğretilmişti
  10. RevDeisDou

Evrime İnanıyor musunuz?

Evrimle zaten din birbirine rakip şeyler. Kimi insanlar böyle demese de bunun böyle olduğunu BEN düşünüyorum. Ama gerçekler de var insan bir anda yaratılmadı veya var olmadı bu bir gerçek.
  11. RevDeisDou

Evrime İnanıyor musunuz?

Konu o değil kanka ama haklısın çok bir şey değişmez bence de sonuçta hala yaşıyoruz
  12. RevDeisDou

Evrime İnanıyor musunuz?

Bende sana inanç meselesi olmadığını anlatmaya çalışıyorum ya da senin inanıp inanmaman hiçbir şeyi değiştirmez ve kimsenin umrunda değil de diyebiliriz.
  13. RevDeisDou

Evrime İnanıyor musunuz?

Hakaret olarak sormuyorum! İnsan mısın? Ben inanmıyorum. E ama insansın ;)
  14. RevDeisDou

Evrime İnanıyor musunuz?

Maymun değilsin zaten ortak akrabasın. Ki aslında konu da gereksiz inanç meselesi değil din değil çünkü bu. Zaten belli.
  15. RevDeisDou

Evrime İnanıyor musunuz?

Niye öyle bir yaşam formunun olma gereksinimi olduğunu düşündün ki? Olup olmamasının konuyla alakası ne yani
  16. RevDeisDou

Evrime İnanıyor musunuz?

İnsanın ta kendisi en büyük örnek
  17. RevDeisDou

500 Tl'ye Kimin Resmi Basılsın?

Valla Uğur Şahin daha öne çıktı ve sanırsam Özlem Türeci' nin Türk vatandaşlığı yoktu ama Uğur Şahinin vardı. Emin değilim bu konu hakkında.
  18. RevDeisDou

İki yüzünde de olsun ama belki aziz sancar falan olabilir veya troll olsun diye ugur sahin falan
  19. RevDeisDou

Top Bottom